TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Излезе од печат заедничката поетска збирка „Литературни искри“

Курир - 14.05.2022

Во пресрет на Меѓународниот поетски фестивал „Литературни искри“ 2022, од печат излезе заедничката поетска збирка од авторите учесници на конкурсот. Во неа има по една творба на 43 автори, кои според оценките на жири комисијата влегоа во потесниот ...

Излезе од печат заедничката поетска збирка „Литературни искри“

MakPress - 14.05.2022

Во пресрет на Меѓународниот поетски фестивал „Литературни искри“ 2022, од печат излезе заедничката поетска збирка од авторите учесници на конкурсот. Во неа има по една творба на 43 автори, кои според оценките на жири комисијата влегоа во потесниот ...

Од печат излезе заедничка поетска збирка „Литературни искри“

МКД - 14.05.2022

Во пресрет на Меѓународниот поетски фестивал „Литературни искри" 2022, од печат излезе заедничката поетска збирка од авторите учесници на конкурсот. Во неа има по една творба на 43 автори, кои според оценките на жири комисијата влегоа во потесниот ...

Излезе од печат заедничката поетска збирка „Литературни искри“

Нетпрес - 14.05.2022

Во пресрет на Меѓународниот поетски фестивал „Литературни искри“ 2022, од печат излезе заедничката поетска збирка од авторите учесници на конкурсот. Во неа има по една творба на 43 автори, кои според оценките на жири комисијата влегоа во потесниот ...

Излезе од печат заедничката поетска збирка „Литературни искри“

Опсервер - 14.05.2022

– Во пресрет на Меѓународниот поетски фестивал „Литературни искри“ 2022, од печат излезе заедничката поетска збирка од авторите учесници на конкурсот. Во неа има по една творба на 43 автори, кои според оценките на жири комисијата влегоа во потесниот ...