TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Реми“ во спустот во Оре, спусташкиот глобус за Фојц! (видео)

TopSport - 14.03.2018

Австриските колеги Винсент Крихмаер и Матијас Маер ја поделија победата во спустот на финалето од Светскиот куп во шведскиот ски-центар Оре, но човек кој најмногу славеше беше Швајцарецот Беат Фојц, кој го крена својот прв кристален глобус.

„Реми“ во спустот во Оре, спусташкиот глобус за Фојц! (видео)

Макфакс - 14.03.2018

Австриските колеги Винсент Крихмаер и Матијас Маер ја поделија победата во спустот на финалето од Светскиот куп во шведскиот ски-центар Оре, но човек кој најмногу славеше беше Швајцарецот Беат Фојц, кој го крена својот прв кристален глобус.