TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Театарот за деца и младинци ќе одбележи две децении од „Убавицата и ѕверот“

+инфо - 04.02.2018

На прославата ќе биде поставена ретроспективна изложба за оваа претстава и за 20-те години од вселувањето на ансамблот во сегашниот простор. Театарот за деца и младинци во вторник ќе одбележи 20 години активно играње на „Убавицата и ѕверот“ - ...

Театарот за деца и младинци ќе одбележи две децении од  „Убавицата и ѕверот“

Нова ТВ - 04.02.2018

Театарот за деца и младинци во вторник ќе одбележи 20 години активно играње на „Убавицата и ѕверот“ – рекордно најиграна претстава во Македонија. На прославата ќе биде поставена ретроспективна изложба за оваа претстава и за 20-те години од ...

Театарот за деца и младинци ќе одбележи две децении од „Убавицата и ѕверот“

Либертас - 04.02.2018

Театарот за деца и младинци во вторник ќе одбележи 20 години активно играње на „Убавицата и ѕверот“ – рекордно најиграна претстава во Македонија. На прославата ќе биде поставена ретроспективна изложба за оваа претстава и за 20-те години од ...

(ФОТО) Јубилеј на Театарот за деца и младинци: Две децении на „Убавицата и ѕверот“

Екран - 04.02.2018

На прославата ќе биде поставена ретроспективна изложба за оваа претстава и за 20.тте години од вселувањето на ансамблот во сегашниот простор. Театарот за деца и младинци во вторник (6. февруари) ќе одбележи 20.