TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Горан Трајковски предложен за нов член на Управниот одбор на „Еуростандард банка“

Сакам да кажам - 21.05.2019

Горан Трајковски, директорот на Дирекцијата за заштита на лични податоци и поранешен директор на Управата за јавни приходи (УЈП) е предложен за нов член на Управниот одбор на „Еуростандард банка“, соопшти банката.

Каков имот пријавил Горан Трајковски

еМагазин - 21.05.2019

Горан Трајковски се повлече од директорската позиција во Дирекцијата за заштита на личните податоци (ДЗЛП), поради лични причини, односно ново работно место во Еуростандард банка, каде е предложен за нов член на Управниот одбор (УО) по препорака на ...

Кој е Горан Трајковски, кој од директорската позиција во ДЗЛП заминува во Еуростандард банка

еМагазин - 21.05.2019

Горан Трајковски се повлече од директорската позиција во Дирекцијата за заштита на личните податоци (ДЗЛП), поради лични причини, односно ново работно место во Еуростандард банка, каде е предложен за нов член на Управниот одбор (УО) по препорака на ...

Промени во Управниот одбор на Еуростандард банка

Опсервер - 20.05.2019

Г.дин Зоран Николовски, долгогодишен член на Управниот одбор на банката, поради приватни причини се повлекува од функцијата Член на Управниот одбор. Својата експертиза г-динот Николовски ќе продолжи да ја споделува како советник на Управниот одбор ...

Трајковски предложен за нов член на УО на Еуростандард банка

Опсервер - 20.05.2019

Горан Трајковски е предложен за нов член на Управниот одбор на Еуростандард банка АД Скопје по препорака на Надзорниот одбор на банката. Процедурата за именување на Трајковски како член на УО на банката е во тек, информираат од Еуростандард банка.

Кој е Горан Трајковски, кој од директорската позиција во ДЗЛП заминува во Еуростандард банка

Press24 - 21.05.2019

Горан Трајковски се повлече од директорската позиција во Дирекцијата за заштита на личните податоци (ДЗЛП), поради лични причини, односно ново работно место во Еуростандард банка, каде е предложен за нов член на Управниот одбор (УО) по препорака на ...

Еуростандард банка: Горан Трајковски е нов член на Управниот одбор

Нетпрес - 21.05.2019

Во врска со информациите кои се појавија денес во некои медиуми, а во согласност со своите принципи на транспарентно информирање и работење, Еуростандард банка АД Скопје го издава следново соопштение: Г.дин Зоран Николовски, долгогодишен член на ...

Еуростандард банка: Горан Трајковски е нов член на Управниот одбор

Либертас - 21.05.2019

Скопје, 20 мај 2019 (/) – Горан Трајковски е предложен за нов член на Управниот одбор на Еуростандард банка АД Скопје по препорака на Надзорниот одбор на банката. Процедурата за именување на Трајковски како член на УО на банката е во тек, ...