TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спасовски: Денеска го исплаќаме надоместокот за годишен одмор за 2023 година

Бриф - 11.12.2023

Денеска го исплаќаме надоместокот за годишен одмор (регрес) за 2023 година во износ од 10.000 денари за вработени во МВР, односно бруто износ од 125.498.745 денари. Како раководство на МВР се обврзавме кон континуирано унапредување на социјалниот ...

Спасовски: За 35% покачена плата и исплатени 6 бонус плати во МВР за периодот 2017 – 2023

24Инфо - 10.12.2023

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски објави дека за периодот од 2017 до 2023 година за вработените во МВР платите се зголемени за 35 проценти а исплатени се и шест бонус плати за одреботени прекувремени работни часови.

Спасовски: За 35% покачена плата и исплатени 6 бонус плати на вработените во МВР

Локално - 10.12.2023

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски се пофали на социјалните мрежи дека платата на вработените во полицијата, во изминатите шест години, се зголемила за 35% и биле исплатени 6 бонус плати.

Спасовски: За 35% покачена плата и исплатени 6 бонус плати на вработените во МВР

Бриф - 10.12.2023

Со спроведените одговорни економски политики и како резултат на домаќинското работење беше зголемена просечната плата, а со тоа растеше и поединечниот износ на бонус платите во МВР: 5 покачувања на плата за сите вработени во МВР 4 дополнителни ...

Вработените во МВР денеска добиваат К -15

24Инфо - 11.12.2023

Денеска го исплаќаме надоместокот за годишен одмор (регрес) за 2023 година во износ од 10.000 денари за вработени во МВР, односно бруто износ од 125.498.745 денари, објави министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски на социјалните мрежи.

Вработени во МВР проверете ги сметките: Исплатен е К-15

4NEWS - 11.12.2023

Денеска го исплаќаме надоместокот за годишен одмор (регрес) за 2023 година во износ од 10.000 денари за вработени во МВР, односно бруто износ од 125.498.745 денари, напиша на друштвените мрежи Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Вработените во МВР денеска добиваат регрес за годишен одмор

Локално - 11.12.2023

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски утрово информираше дека вработените во полицијата денеска ќе го добијат надоместокот за годишен одмор за 2023 година. Како што објави Спасовски, регресот изнесува 10.000 денари за вработени во МВР, ...

Вработените во МВР денеска ќе добијат К-15

Скопје инфо - 11.12.2023

Денеска го исплаќаме надоместокот за годишен одмор (регрес) за 2023 година во износ од 10.000 денари за вработени во МВР, односно бруто износ од 125.498.745 денари, објави министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски на социјалните мрежи.

К-15 за вработените во МВР

Вечер Прес - 11.12.2023

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски утрово информираше дека вработените во полицијата денеска ќе го добијат надоместокот за годишен одмор за 2023 година. Како што објави Спасовски, регресот изнесува 10.000 денари за вработени во МВР, ...