TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кинез истрча ултрамаратон во својата дневна соба (ВИДЕО)

Канал5 - 18.02.2020

Страствен кинески атлетичар го истрча ултрамаратонот во неговата дневна соба додека многу негови сонародници, затворени од коронавируси, очајно се обидуваат да останат фит. Кинеската влада агресивно ги повикува луѓето да вежбаат за да го зајакнат ...

Кинез низ дневната соба истрча 66 километри (Видео)

Спортманија - 18.02.2020

Поради страв од Коронавирусот не излегуваат од дома, но тоа не ги спречува да останат во форма. Кинескиот атлетичар Пан Шанчу реши Коронавирусот да не го спречи да ја одржи формата за трчање.

Кинески атлетичар трчаше 66 километри маратон, во дневна (видео)

TopSport - 18.02.2020

Поради коронавирусот, многумина од Кинезите се „заробени“ во своите домови, а еден од нив, извесен Пан Шанцу (44) не дозволи епидемијата да го спречи да го прави она што најмногу го сака – трчањето.

Кинез истрчал маратон од 66 км во - неговиот дом (ВИДЕО)

Sport 1 - 18.02.2020

Кинескиот атлетичар Пан Шанцу истрчал маратон во неговиот дом. Поради коронавирусот во Кина многу луѓе се заробени во сопствените домови, а еден од нив е токму Пан, кој не дозволил епидемијата да го спречи во неговата намера.

(Видео) Вака се борат Кинезите против коронавирусот

Независен - 18.02.2020

Кинеската влада агресивно ги повикува луѓето да се вклучат во физичка активност за зајакнување на имунитетот и борба против инфекции кои однесоа повеќе од 1.600 животи и предизвикаа глобален немири.

Кинески атлетичар истрча маратон од 66 километри низ неговиот дом (ВИДЕО)

Спортски - 18.02.2020

Кинескиот атлетичар Пан Шанцу се реши на интересен подвиг. Шанцу во неговиот дом истрчал 66 километри и тоа за време од шест часа и 41 минута. Неговиот подвиг брзо стана хит во целиот свет.

Маратонец од Кина истрча 66 километри во дневна соба (ВИДЕО)

Екипа - 18.02.2020

Кинескиот атлетичар Пан Шанцу истрча 66 километри во сопствената дневна соба. Поради коронавирусот многу луѓе во Кина останаа заробени во своите домови, а еден од нив е Пан кој не дозволи епидемијата да го спречи да го прави тоа што го сака најмногу.

Кинез истрчал 66 километри во својата дневна соба ВИДЕО

+инфо - 18.02.2020

Страствениот кинески атлетичар, Пан Шанцу, истрчал ултрамаратон во својот дневен престој, откако останал затворен во станот заради страв од коронавирусот, очајнички обидувајќи се да остане физички подготвен.

Кинез истрчал маратон во дневната соба

Либертас - 18.02.2020

Страствениот кинески атлетичар, Пан Шанцу, истрчал ултрамаратон во својот дневен престој, откако останал затворен во станот заради страв од коронавирусот, очајнички обидувајќи се да остане физички подготвен.

Кинез истрчал маратон во дневната соба

Вечер - 18.02.2020

Страствениот кинески атлетичар, Пан Шанцу, истрчал ултрамаратон во својот дневен престој, откако останал затворен во станот заради страв од коронавирусот, очајнички обидувајќи се да остане физички подготвен.

Кинез истрчал маратон во дневната соба

Опсервер - 18.02.2020

– Страствениот кинески атлетичар, Пан Шанцу, истрчал ултрамаратон во својот дневен престој, откако останал затворен во станот заради страв од коронавирусот, очајнички обидувајќи се да остане физички подготвен.

Кинез истрчал 66 километри во својот стан поради коронавирусот

ТВ21 - 18.02.2020

Страствениот кинески атлетичар, Пан Шанцу, истрчал ултрамаратон во својот дневен престој, откако останал затворен во станот заради страв од коронавирусот, очајнички обидувајќи се да остане физички подготвен.

Кинез истрчал маратон во дневната соба

Сител - 18.02.2020

Страствениот кинески атлетичар, Пан Шанцу, истрчал ултрамаратон во својот дневен престој, откако останал затворен во станот заради страв од коронавирусот, очајнички обидувајќи се да остане физички подготвен.

Кинез истрчал маратон во дневната соба

Факултети - 18.02.2020

Страсниот кинески атлетичар Пан Шанцу истрчал ултрамаратон во својот стан откако останал затворен поради страв од коронавирусот, очајнички обидувајќи се да остане физички подготвен. Кинеската влада агресивно ги поттикнува луѓето на телесни вежби за ...

Кинез истрчал маратон во дневната соба

MakPress - 18.02.2020

Страствениот кинески атлетичар, Пан Шанцу, истрчал ултрамаратон во својот дневен престој, откако останал затворен во станот заради страв од коронавирусот, очајнички обидувајќи се да остане физички подготвен.

Кинез истрчал маратон од 66 км во – неговиот дом (ВИДЕО)

Курир - 18.02.2020

Кинескиот атлетичар Пан Шанцу истрчал маратон во неговиот дом. Поради коронавирусот во Кина многу луѓе се заробени во сопствените домови, а еден од нив е токму Пан, кој не дозволил епидемијата да го спречи во неговата намера.

Кинез истрчал маратон од 66 км во – неговиот дом

Скопје24 - 18.02.2020

Кинескиот атлетичар Пан Шанцу истрчал маратон во неговиот дом. Кинезот во сопствениот дом успеал да истрча маратон долг 66 км и тоа за шест часа и 41 минути. „Од почеток малку ми се вртеше во глава, но се навикнав по толку многу кругови“, кажа ...

Кинез истрчал маратон од 66 км во – неговиот дом

Пулс24 - 18.02.2020

Кинескиот атлетичар Пан Шанцу истрчал маратон во неговиот дом. Поради коронавирусот во Кина многу луѓе се заробени во сопствените домови, а еден од нив е токму Пан, кој не дозволил епидемијата да го спречи во неговата намера.

Кинески маратон: Пан Шанцу истрчал 66 км во дневната соба

Денешен - 18.02.2020

Страствениот кинески атлетичар, Пан Шанцу, истрчал ултрамаратон во својот дневен престој, откако останал затворен во станот заради страв од коронавирусот, очајнички обидувајќи се да остане физички подготвен.

Маратонец аматер истрчал 66 километри во својата дневна соба

SportMedia - 18.02.2020

Страствениот кинески атлетичар, Пан Шанцу, истрчал ултрамаратон во својот дневен престој, откако останал затворен во станот заради страв од коронавирусот, очајнички обидувајќи се да остане физички подготвен.

Кинески маратон: Пан Шанцу истрчал 66 км во дневната соба

Курир - 18.02.2020

Страствениот кинески атлетичар, Пан Шанцу, истрчал ултрамаратон во својот дневен престој, откако останал затворен во станот заради страв од коронавирусот, очајнички обидувајќи се да остане физички подготвен.

Кинез истрчал маратон во дневната соба

iPortal - 18.02.2020

Страствениот кинески атлетичар, Пан Шанцу, истрчал ултрамаратон во својот дневен престој, откако останал затворен во станот заради страв од коронавирусот, очајнички обидувајќи се да остане физички подготвен.

ВИДЕО: Поради коронавирусот кинески атлетичар дома истрча цел маратон

Press24 - 18.02.2020

Кинескиот атлетичар Пан Шанцу истрчал маратон во неговиот дом. Поради коронавирусот во Кина многу луѓе се заробени во сопствените домови, а еден од нив е токму Пан, кој не дозволил епидемијата да го спречи во неговата намера.