TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ричард Бренсон лансира нова ракета

Телефони.мк - 23.05.2020

Сер Ричард Бренсон го лансира својот нов вселенски систем преку својата компанија Вирџин Орбит. Тој испраќа сателит во орбитата со ракета која што ќе се лансира од крилата на џамбо џет. Космик Грл, авионот што порано беше во состав на авионската ...

Британскиот милијардер Ричард Бренсон лансира нова ракета

Слободен Печат - 22.05.2020

Веќе постои динамичен пазар за мали и евтини сателити кои инжинерите настојуваат на евтин и флексибилен начин да ги испраќаат во вселената. Британскиот деловен човек сер Ричард Бренсон планира овој викенд прво лансирање на својот нов вселенски ...

Вселенската ракета на Ричард Бренсон ќе биде лансирана викендов

Иновативност - 22.05.2020

Британскиот бизнисмен Ричард Бренсон планира викендов да го реализира првото полетување на својот нов вселенски систем. Virgin Orbit со седиште во Калифорнија ќе испрати сателит во вселената со помош на ракета која ќе биде лансирана од крилата на ...

Милијардерот Бренсон лансира нова ракета

Локално - 22.05.2020

Британскиот бизнисмен Сер Ричард Бренсон овој викенд го планира првото лансирање на неговиот нов вселенски систем. „Virgin Orbit“ со седиште во Калифорнија, ќе го испрати сателитот во орбита со употреба на ракета што ќе биде лансирана од крилата на ...

Ричард Бренсон викендов ќе лансира нова ракета

USB - 22.05.2020

Британскиот бизнисмен, Сер Ричард Бренсон овој викенд го планира првото лансирање на неговиот нов вселенски систем. „Virgin Orbit“ со седиште во Калифорнија, ќе го испрати сателитот во орбита со употреба на ракета што ќе биде лансирана од крилата на ...

Милијардерот Бренсон лансираа ракета во орбитата

Кумановски м. - 22.05.2020

Британскиот бизнисмен Сер Ричард Бренсон планира за овој викенд прво лансирање на својот нов вселенски систем, пишува ББС. Virgin orbit со седиште во Калифорнија ќе испрати сателит во орбитата со употреба на ракета што ќе биде лансирана од крилото ...