TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Смилевски присуствуваше на увид во градежните активности на улицата Индира Ганди во Шутка

24Инфо - 18.07.2019

Денеска, Градоначалникот на Општина Бутел Велимир Смилевски, присуствуваше на увид во градежните активности, кои започнаа да се одвиваат на улица Индира Ганди во Шуто Оризари. Град Скопје ја започнува првата фаза од реконструкцијата на коловозот на ...

По повеќе децении почна реконструкцијата на улицата Индира Ганди

+инфо - 18.07.2019

Екипите на Град Скопје ја почнаа првата фаза од реконструкцијата на коловозот на улицата Индира Ганди, во општината Шуто Оризари. Оваа значајна сообраќајница ќе се обнови во должина од 1.100 метри, на потегот од раскрсницата со улицата Босна и ...

(ВИДЕО) Почна реконструкцијата на улицата „Индира Ганди“

MTM - 18.07.2019

Екипи на Град Скопје, по повеќе децении, денеска ја почнаа реконструкцијата на улицата „Индира Ганди“, што е на граница меѓу општините Бутел, Чаир и навлегува во Шуто Оризари. Градежните активности ќе траат 30 дена, а ќе ги изведува градежното ...

Почна реконструкцијата на улицата Индира Ганди во општина Шуто Оризари

MakPress - 18.07.2019

Екипите на Град Скопје ја почнаа првата фаза од реконструкцијата на коловозот на улицата Индира Ганди, во општината Шуто Оризари. Оваа значајна сообраќајница ќе се обнови на должина од 1.100 метри, на потегот од раскрсницата со улицата Босна и ...

Почна реконструкцијата на улицата „Индира Ганди“

Вечер - 18.07.2019

Екипи на Град Скопје, по повеќе децении ја почнаа реконструкцијата на улицата „Индира Ганди“, што е на граница меѓу општините Бутел, Чаир и навлегува во Шуто Оризари. Градежните активности ќе траат 30 дена, а вредноста на проектот е околу 16 милиони ...

После повеќе децении, почна реконструкцијата на улицата Индира Ганди во Шуто Оризари

24Инфо - 18.07.2019

Екипите на Град Скопје ја почнаа првата фаза од реконструкцијата на коловозот на улицата Индира Ганди, во општината Шуто Оризари. Оваа значајна сообраќајница ќе се обнови на должина од 1.100 метри, на потегот од раскрсницата со улицата Босна и ...

Улицата „Индира Ганди“ ќе се реконструира

Скопје инфо - 18.07.2019

Екипи на Град Скопје, по повеќе децении ја почнаа реконструкцијата на улицата „Индира Ганди“, што е на граница меѓу општините Бутел, Чаир и навлегува во Шуто Оризари. Градежните активности ќе траат 30 дена, а вредноста на проектот е околу 16 милиони ...

Почна реконструкцијата на улицата Индира Ганди во Шуто Оризари

Скопје1 - 18.07.2019

Екипите на Град Скопје ја почнаа првата фаза од реконструкцијата на коловозот на улицата Индира Ганди, во општината Шуто Оризари. Оваа значајна сообраќајница ќе се обнови на должина од 1.100 метри, на потегот од раскрсницата со улицата Босна и ...

Започна реконструкција на улицата „Индира Ганди“

Слободен Печат - 18.07.2019

Градежните активности ќе траат 30 дена, ќе ги изведува градежното претпријатие „Бетон", а вредноста на проектот е околу 16 милиони денари. Екипи на Град Скопје, по повеќе децении, денеска ја почнаа реконструкцијата на улицата „Индира Ганди”, што е ...

По неколку децении започна реконструкцијата на улицата Индира Ганди

Н.Македонија - 19.07.2019

Во општината Шуто Оризари деновиве екипите на градот Скопје ја почнаа првата фаза од реконструкцијата на коловозот на улицата Индира Ганди. Значајната сообраќајница ќе се обнови во должина од 1.100 метри, на потегот од раскрсницата со улицата Босна ...

Почна реконструкцијата на улицата Индира Ганди во Шуто Оризари

Макфакс - 19.07.2019

Екипите на Град Скопје ја почнаа првата фаза од реконструкцијата на коловозот на улицата Индира Ганди, во општината Шуто Оризари. Оваа значајна сообраќајница ќе се обнови на должина од 1.100 метри, на потегот од раскрсницата со улицата Босна и ...