TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од скопска продавница за техника украден 21 лаптоп

Макфакс - 13.02.2018

Непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за течничка стока на улицата Ѓорче Петров во Скопје во периодот од 15 часот на 11 до 4.30 часот на 12 овој месец. Според информациите од полицијата, сторителот со парче бетон го скршил стаклото од ...

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Република - 13.02.2018

Од продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров“ непознат сторител украл 21 лап топ компјутери и причинил штета од околу 900.000 денари. МВР соопшти дека, во периодот од 15:00 часот на 11 февруари до 04:30 часот вчера непознат сторител извршил ...

Ограбена продавница за бела техника, штетата огромна - ова е пленот на крадците

Сител - 13.02.2018

Ограбена продавница за бела техника во скопската населба Ѓорче Петров, штетата огромна. Според информациите на МВР, во периодот од 15.00 часот неделата до 04:30 часот во саботата непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за техничка стока ...

Од скопска продавница за техника украден 21 лаптоп

Канал 77 - 13.02.2018

Непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за течничка стока на улицата Ѓорче Петров во Скопје во периодот од 15 часот на 11 до 4.30 часот на 12 овој месец. Преземено од: ...

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

А1 On - 13.02.2018

Од продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров“ непознат сторител украл 21 лап топ компјутери и причинил штета од околу 900.000 денари. МВР соопшти дека, во периодот од 15:00 часот на 11 февруари до 04:30 часот вчера непознат сторител извршил ...

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Канал5 - 13.02.2018

Од продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров“ непознат сторител украл 21 лап топ компјутери и причинил штета од околу 900.000 денари. МВР соопшти дека, во периодот од 15:00 часот на 11 февруари до 04:30 часот вчера непознат сторител извршил ...

Украдени 21 лаптоп од продавница во Ѓорче Петров

МКД - 13.02.2018

Во периодот од 15 часот на 11 февруари до 4.30 часот на 12 февруари непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров" во Скопје. Сторителот со парче бетон го скршил стаклото од влезната врата, влегол внатре ...

Од скопска продавница за техника украден 21 лап-топ

Вечер - 13.02.2018

Непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за течничка стока на улицата „Ѓорче Петров“ во Скопје во периодот од 15 часот на 11-ти до 04.30 часот на 12-ти месецов. Според информациите од полицијата, сторителот со парче бетон го скршил ...

Од скопска продавница за техника украден 21 лаптоп

Точка - 13.02.2018

Непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за течничка стока на улицата Ѓорче Петров во Скопје во периодот од 15 часот на 11 до 4.30 часот на 12 овој месец. Според информациите од полицијата, сторителот со парче бетон го скршил стаклото од ...

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Слободен Печат - 13.02.2018

Од продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров“ непознат сторител украл 21 лап топ компјутери и причинил штета од околу 900.000 денари. МВР соопшти дека, во периодот од 15:00 часот на 11 февруари до 04:30 часот вчера непознат сторител извршил ...

Од скопска продавница за техника украден 21 лаптоп

Sky - 13.02.2018

Непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за течничка стока на улицата Ѓорче Петров во Скопје во периодот од 15 часот на 11 до 4.30 часот на 12 овој месец. Според информациите од полицијата, сторителот со парче бетон го скршил стаклото од ...

Украдени дваесет лап-топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Фокус - 13.02.2018

Вкупно 21 лап-топ компјутери се украдени од продавница за техничка стока на улицата „Ѓорче Петров“ во истоимената скопска општина. Кражбата се случила во период помеѓу 15.00 часот на 11.02.2018 до 04.30 часот на 12.02.2018 година.

Од скопска продавница за техника украден 21 лаптоп

Правдико - 13.02.2018

Непознат сторител извршил тешка кражба во продавница за течничка стока на улицата Ѓорче Петров во Скопје во периодот од 15 часот на 11 до 4.30 часот на 12 овој месец. Според информациите од полицијата, сторителот со парче бетон го скршил стаклото од ...

Украдени 21 лаптоп од продавница во Ѓорче Петров ...

Н.Македонија - 13.02.2018

Украдени 21 лаптоп од продавница во Ѓорче Петров Од продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров“ непознат сторител украл 21 лаптоп и причинил штета од околу 900.000 денари. МВР соопшти дека непознат сторител извршил тешка кражба во продавница ...

Украдени 21 лап топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

ТВ21 - 13.02.2018

Од продавница за техничка стока на ул. „Ѓорче Петров“ непознат сторител украл 21 лап топ компјутери и причинил штета од околу 900.000 денари. МВР соопшти дека, во периодот од 15:00 часот на 11 февруари до 04:30 часот вчера непознат сторител извршил ...

Украдени дваесет лап-топ компјутери од продавница во Ѓорче Петров

Локално - 13.02.2018

Вкупно 21 лап-топ компјутери се украдени од продавница за техничка стока на улицата „Ѓорче Петров“ во истоимената скопска општина. Кражбата се случила во период помеѓу 15.00 часот на 11.02.2018 до 04.30 часот на 12.02.2018 година.