TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дежурните оптимисти со нереални очекувања за смена на Вучиќ

Н.Македонија - 15.03.2019

Опозицискиот блок Сојуз за Србија испрати политички ултиматум до владејачката коалиција предводена од Александар Вучиќ и определи рок од 30 дена за заминување на сегашниот режим и спроведување слободни избори на сите нивоа.

Србија: Што сака да постигне опозицијата со ултиматумот до Вучиќ?

Deutsche Welle - 14.03.2019

Опозицискиот Сојуз за Србија и постави ултиматум на власта: Заминување на режимот и слободни избори на сите нивоа. ДВ анализира дали тој рискантен потег е знак на силата или немоќта на опозицијата? Опозицискиот Сојуз за Србија (СЗС) му даде ...