TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Денови на Хиландар во Скопје

Вечер - 15.09.2018

Со предавање на архимандритот Методије и со изложба на фотографии од монахот Милутин Хиландарец, вечер (19:00) во Кинотека на Македонија ќе почнат Деновите на Хиландар во Скопје, во организација на Српскиот културно-информативен центар „Спона“.

Денови на Хиландар во Скопје

А1 On - 14.09.2018

Со предавање на архимандритот Методије и со изложба на фотографии од монахот Милутин Хиландарец, вечер (19:00) во Кинотека на Македонија ќе почнат Деновите на Хиландар во Скопје, во организација на Српскиот културно-информативен центар „Спона“.

Денови на Хиландар во Скопје

Сител - 14.09.2018

Со предавање на архимандритот Методије и со изложба на фотографии од монахот Милутин Хиландарец, утревечер во Кинотека на Македонија ќе почнат Деновите на Хиландар во Скопје, во организација на Српскиот културно-информативен центар „Спона“.

Денови на Хиландар во Скопје

1tv - 14.09.2018

Со предавање на архимандритот Методије и со изложба на фотографии од монахот Милутин Хиландарец, утревечер во Кинотека на Македонија ќе почнат Деновите на Хиландар во Скопје, во организација на Српскиот културно-информативен центар „Спона“.

Денови на Хиландар во Скопје

Локално - 15.09.2018

Со предавање на архимандритот Методије и со изложба на фотографии од монахот Милутин Хиландарец, вечер (19:00) во Кинотека на Македонија ќе почнат Деновите на Хиландар во Скопје, во организација на Српскиот културно-информативен центар „Спона“.

Денови на Хиландар во Скопје

Канал5 - 15.09.2018

Со предавање на архимандритот Методије и со изложба на фотографии од монахот Милутин Хиландарец, вечер (19:00) во Кинотека на Македонија ќе почнат Деновите на Хиландар во Скопје, во организација на Српскиот културно-информативен центар „Спона“.