TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Трета македонска бригада“ стана булевар - доби четири ленти и зеленило

Дневник - 09.09.2014

Заврши реконструкцијата и проширувањето на првата делница од улицата Трета македонска бригада, по што од вчера и официјално улицата е булевар - има четири коловозни ленти, средишно зеленило, тротоари ...

Пуштена за сообраќај првата делница од реконструираниот булевар „Трета Македонска бригада“

А1 On - 08.09.2014

Премиерот Никола Груевски, заедно со градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски денеска официјално ја отвори за сообраќај првата делница од проширениот и реконструиран булевар „Трета Македонска ...

ФОТО: Скопје продолжува да се гради- уште еден капитален проект за граѓаните

Курир - 08.09.2014

Секоја генерација има своја борба, a борбата на нашата генерација меѓу другото е да обезбеди просперитет и благосостојба, да остави на идните поколенија подобро место за живеење.

Пуштен во сообраќај реконструираниот булевар „Трета македонска бригада“

Телеграф - 08.09.2014

Булеварот „Трета Македонска бригада“, нагласи во обраќањето Груевски, во минатото беше тесна сообраќајница, со две ленти и до одреден степен не дозволуваше брз проток на возила Премиерот Никола ...

Трета македонска бригада - проширена и надградена

+инфо - 08.09.2014

Денеска официјално е пуштена за сообраќај новопроширената делница од булеварот Трета македонска бригада. - По 9 месеци интензивни градежни работи Скопје доби уште една важна сообраќајна артерија – ...

„Tрета Mакедонска бригада“ прерасна во модерен булевар

МРТ - 08.09.2014

Булеварот „Трета Македонска бригада“, нагласи во обраќањето Груевски, во минатото беше тесна сообраќајница, со две ленти и до одреден степен не дозволуваше брз проток на возила...

ПРЕД и ПОТОА: „Трета македонска бригада“ стана модерен булевар (ФОТО)

Курир - 08.09.2014

По само 9 месеци интензивни градежни работи Градот Скопје доби уште една важна сообраќајна артерија- модерен булевар со четири ленти, со уредени тротоари и велосипедски патеки, зеленило и ново ...

Пуштена за сообраќај првата делница од реконструираниот булевар „Трета Македонска бригада“

Lider - 08.09.2014

Премиерот Никола Груевски, заедно со градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски денеска официјално ја отвори за сообраќај првата делница од проширениот и реконструиран булевар „Трета Македонска ...

Проширена првата делница од булеварот Трета Македонска Бригада

Sky - 08.09.2014

Градот Скопје го заврши проектот за проширување и реконструкција на првата делница од булеварот Трета македонска бригада. Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, Претседателот на Владата на ...

Пуштена за сообраќај првата делница од реконструираниот булевар „Трета Македонска бригада“

Сител - 08.09.2014

Премиерот Никола Груевски, заедно со градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски денеска официјално ја отвори за сообраќај првата делница од проширениот и реконструиран булевар „Трета Македонска ...

Скопје продолжува да се гради- уште еден капитален проект за граѓаните

Нетпрес - 08.09.2014

Секоја генерација има своја борба, a борбата на нашата генерација меѓу другото е да обезбеди просперитет и благосостојба, да остави на идните поколенија подобро место за живеење.

Проширена првата делница од булеварот Трета македонска бригада

Пулс24 - 08.09.2014

Градот Скопје успешно и во предвидениот рок го заврши обемниот проект за проширување и реконструкција на првата делница од булеварот Трета македонска бригада.

Пуштена во употреба првата делница од проширената „Трета македонска бригада“

Фактор - 08.09.2014

Првата делница од проширениот и реконструиран булевар „Трета македонска бригада“ беше пуштена во употреба денеска. Во минатото оваа сообраќајница беше тесно грло, со две ленти и до одреден степен не ...

"Трета македонска бригада" од тесна улица до булевар со четири ленти

Вечер Прес - 08.09.2014

Булеварот "Трета македонска бригада" од тесна сообраќајница со две ленти и до одреден степен не дозволуваше брз проток на возила прерасна во булевар со четири ленти.

Фото: Проширена првата делница од булеварот Трета Македонска Бригада

Скопје инфо - 08.09.2014

Градот Скопје успешно и во предвидениот рок го заврши обемниот проект за проширување и реконструкција на првата делница од булеварот Трета македонска бригада.