TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Презентирана интерактивна училишна табла реализирана со проект поддржан од ФИТР

А1 On - 09.11.2018

Интерактивна табла наменета за училиштата, развиена во македонската компанијата „Вижн студио 2018“ преку проект реализиран со поддршка на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР), денеска беше презентирана пред ученици во просториите на Фондот ...

Презентирана интерактивната училишна табла реализирана со проект поддржан од ФИТР (ВИДЕО)

Стандард - 09.11.2018

нтерактивна табла наменета за училиштата, развиена во македонската компанијата „Вижн студио 2018“ преку проект реализиран со поддршка на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР), денеска беше презентирана пред ученици во просториите на Фондот ...

Училишен час на „#ПетокЗаМлади @ФИТР“ за промоција на изум за интерактивна табла

Курир - 09.11.2018

Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) како дел од предвидените активности за поддршка на креативното и критичкото размислување кај младите – „#Петок за млади @ФИТР“ денеска е домаќин на Димитрија Ангелков, професор од средното стручно ...

Училишен час на „#ПетокЗаМлади @ФИТР“ за промоција на изум за интерактивна табла

А1 On - 09.11.2018

Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) како дел од предвидените активности за поддршка на креативното и критичкото размислување кај младите – „#Петок за млади @ФИТР“ денеска е домаќин на Димитрија Ангелков, професор од средното стручно ...

Училишен час на „#ПетокЗаМлади @ФИТР“ за промоција на изум за интерактивна табла

Сител - 09.11.2018

Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) како дел од предвидените активности за поддршка на креативното и критичкото размислување кај младите – „#Петок за млади @ФИТР“ денеска е домаќин на Димитрија Ангелков, професор од средното стручно ...

Училишен час на „#ПетокЗаМлади @ФИТР” за промоција на изум за интерактивна табла

24Инфо - 09.11.2018

Училишен час на „#ПетокЗаМлади @ФИТР” за промоција на изум за интерактивна табла Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) како дел од предвидените активности за поддршка на креативното и критичкото размислување кај младите – „#Петок за млади ...

Училишен час на „#ПетокЗаМлади @ФИТР" за промоција на изум за интерактивна табла

Канал5 - 09.11.2018

Интерактивната табла е посебно осмислен уред со специфичен софтвер кој овозможува интерактивна работа за време на наставата. Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) како дел од предвидените активности за поддршка на креативното и критичкото ...

Училишен час на „#ПетокЗаМлади @ФИТР“ за промоција на изум за интерактивна табла

Скопје инфо - 09.11.2018

Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) како дел од предвидените активности за поддршка на креативното и критичкото размислување кај младите – „#Петок за млади @ФИТР“ денеска е домаќин на Димитрија Ангелков, професор од средното стручно ...

Училишен час на „#ПетокЗаМлади @ФИТР“ за промоција на изум за интерактивна табла

Стандард - 09.11.2018

Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) продолжува со предвидените активностите за поддршка на креативното и критичкото размислување кај младите – „#Петок за млади @ФИТР“. Денеска ФИТР е домаќин на Димитрија Ангелков, професор од средното ...

„#Петок за млади“ – Час со професорот Ангелков кој ќе ја претстави својата интерактивна работна табла

Радио МОФ - 09.11.2018

Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) денеска, во рамки на иницијативата „#Петок за млади @ФИТР“ е домаќин на Димитрија Ангелков , професор од средното стручно училиште „Киро Спанџов“ од Кавадарци, иноватор и основач на „Интерактивна ...

Промовирана интерактивна табла пред учениците - Училишен час во рамките на „#ПетокЗаМлади @ФИТР“

Press24 - 09.11.2018

Интерактивен училишен час се одржа денес (09.11.2018 година) во просториите на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Часот го водеше професорот по дигитални системи и практична настава, Димитрија Ангелков кој предава во средно стручно ...

Промовирана интерактивна табла пред учениците

Иновативност - 09.11.2018

Училишен час во рамките на „ #ПетокЗаМлади @ФИТР“ Интерактивен училишен час се одржа денес (09.11.2018 година) во просториите на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Часот го водеше професорот по дигитални системи и практична настава, ...