TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почина три и пол годишно девојче од грип во БиХ

Канал5 - 12.01.2019

Девојчето е прва жртва на грипот оваа година во БиХ. Починало на пат кон болницата , кога добило нагон за кашлање. Три и пол годишното девојче од Зеница е првата жртва на грипот во БиХ годинава, соопштуваат од болницата.

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

А1 On - 12.01.2019

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за Дневни аваз дека девојчето починало по компликации ...

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

+инфо - 12.01.2019

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за „Дневни аваз“ дека девојчето починало по компликации ...

Девојче од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Курир - 12.01.2019

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за Дневни аваз дека девојчето починало по компликации ...

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

24Инфо - 12.01.2019

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за Дневни аваз дека девојчето починало по компликации ...

Девојче од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Нетпрес - 12.01.2019

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за Дневни аваз дека девојчето починало по компликации ...

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

1tv - 12.01.2019

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за Дневни аваз дека девојчето починало по компликации ...

Девојче од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Сител - 12.01.2019

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за Дневни аваз дека девојчето починало по компликации ...

Девојче на возраст од 3 години прва жртва на грипот во БиХ

ТВ21 - 12.01.2019

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за „Дневни аваз“ дека девојчето починало по компликации ...

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

Опсервер - 12.01.2019

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за Дневни аваз дека девојчето починало по компликации ...

Девојче на возраст од 3 години прва жртва на грипот во БиХ

4NEWS - 12.01.2019

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за „Дневни аваз“ дека девојчето починало по компликации ...

Девојче на возраст од 3,5 години прва жртва на грипот во БиХ

MTM - 12.01.2019

Девојче на возраст од 3,5 години е првата жртва на грипот во Босна и Херцеговина, јавија локални медиуми. Директорката на Здравствениот дом во Зеница, Селведина Сарајиќ Спахиќ потврди за Дневни аваз дека девојчето починало по компликации ...