TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стапува на сила планот на ЕУ за намалување на потрошувачката на гас за 15 отсто

А1 On - 09.08.2022

Планот на Европската унија за намалување на потрошувачката на гас во Унијата за 15 отсто денеска стапува во сила, откако синоќа беше објавен во официјалниот административен весник на ЕУ. Земјите-членки на ЕУ на 5 август независно спротивставувањата ...

Стапува на сила планот на ЕУ за намалување на потрошувачката на гас

Локално

Стапува во сила планот на ЕУ за намалување на потрошувачката на гас

Слободен Печат

Стапува во сила планот на ЕУ за намалување на потрошувачката на гас

Опсервер

Стапува во сила планот на ЕУ за намалување на потрошувачката на гас

MakPress

Стапува во сила планот на ЕУ за намалување на потрошувачката на гас

Независен

Стапува во сила планот на ЕУ за намалување на потрошувачката на гас

Бриф

Курир Бизнис Вести Вечер Прес Н.Македонија