TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба на Тања Балаќ

Телма - 03.09.2015

Во Галерискиот простор на НЛБ Тутунска банка вечер ќе биде отворена уште една самостојна изложба на академскиот сликар Тања Балаќ. Станува збор за новиот циклус „Невидлива изложеност“ што опфаќа дваесетина дела масло на платно работени во последните ...

Невидлива изложеност на Балаќ

Вечер - 02.09.2015

Изложбата опфаќа дела работени во последните две години, кои ја преиспитуваат положбата на човекот во современиот свет, кој всушност е "озрачен" со севкупниот технолошки развој Во галерискиот простор на НЛБ Тутунска Банка АД Скопје вечерва 3 ...

Нова самостојна изложба на Тања Балаќ

Lider - 03.09.2015

Во Галерискиот простор на НЛБ Тутунска банка вечер ќе биде отворена уште една самостојна изложба на академскиот сликар Тања Балаќ. Станува збор за новиот циклус „Невидлива изложеност“ што опфаќа дваесетина дела масло на платно работени во последните ...

Изложба на Тања Балаќ во НЛБ Тутунска банка

еМагазин - 02.09.2015

Новата самостојна изложба на академскиот сликар Тања Балаќ, ќе биде отворена на 3 септември во 20 часот, во галерискиот простор на НЛБ Тутунска банка. Новиот циклус „Невидлива иложеност“/"Invisible Exposure" опфаќа дваесеттина дела (масло на платно) ...

Изложба на академската сликарка Тања Балаќ

Lady - 01.09.2015

На ден 03. 09. 2015, со почеток во 20,00 часот, во галерискиот простор на НЛБ Тутунска Банка АД Скопје (ул. „Мајка Тереза” бр. 1) ќе биде отворена 21та самостојна изложба „Invisible Exposure” (Невидлива изложеност).

Изложба на Тања Балаќ „Invisible Exposure"

Cooltura - 31.08.2015

Во галериски простор на НЛБ Тутунска Банка во четврток, 3-ти септември, ќе биде отворена изложбата „Invisible Exposure" на Тања Балаќ... Новиот циклус „Невидлива изложеност“/"Invisible Exposure" опфаќа дела работени во последните 2 години (масло на ...

Изложба на Тања Балаќ

Телеграф - 02.09.2015

Изложбата опфаќа дела работени во последните две години, кои ја преиспитуваат положбата на човекот во современиот свет, кој всушност е „озрачен“ со севкупниот технолошки развој и секако со се подоминантната дигитална технологија Во галерискиот ...

Изложба „Невидлива изложеност" на Балаќ

Вечер - 31.08.2015

Новиот циклус опфаќа дела работени во последните 2 години (масло на платно) „Невидлива изложеност" ("Invisible Exposure") е наслов на најновата изложба на авторката Тања Балаќ, а јавноста ќе има можност делата да ги види во четврток, 3.

Изложба на академската сликарка Тања Балаќ

Пулс24 - 02.09.2015

Ве известуваме дека на ден 03. 09. 2015, со почеток во 20,00 часот, во галерискиот простор на НЛБ Тутунска Банка АД Скопје (ул. „Мајка Тереза“ бр. 1) ќе биде отворена 21. самостојна изложба „Invisible Exposure“ на Татјана Балиќ.

Изложба: Тања Балаќ ќе ја промовира својата „Невидлива изложеност“

Вистина.мк - 03.09.2015

Новиот циклус дела на Тања Балаќ, „Невидлива изложеност“/”Invisible Exposure” опфаќа дела работени во масло на платно, во последниве две години . „Тања Балаќ ја вткајува реалноста како инспирација во својата специфична творечка експресија.

Тања Балаќ изложува во Галеријата на Тутунска банка

А1 On - 03.09.2015

Во галерискиот простор на НЛБ Тутунска Банка ќе биде отворена 21. самостојна изложба „Invisible Exposure“ (Невидлива изложеност) на уметницата Тања Балаќ. Изложбата опфаќа дела работени во последните две години, кои ја преиспитуваат положбата на ...