TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џејсон Момоа како стјуард: На лет кон Хаваи им служи вода на патниците (ВИДЕО)

Канал5 - 05.08.2022

Прославениот актер Џејсон Момоа ги развесели патниците на летот за Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуардеса и на сите да им подели шишиња со вода. Екипажот во кабината му подарил на негова желба количка со освежувања, а актерот си ставил ...

(Видео) Џејсон Момоа ги послужувал патниците на летот за Хаваи, набргу откриено зошто

Еспресо - 05.08.2022

Само едно патување на Хаваи е остварување на сонот, а среќниците кои неодамна заминаа на одмор на рајските острови од Лос Анџелес со Хаваи Ерлајнс го доживеаја неверојатното искуство да летаат во друштво на славниот глумец Џејсон Момоа.

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

MakPress - 05.08.2022

Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а ...

ВИДЕО: Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Курир - 05.08.2022

Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а ...

(Видео) Жените уживаа! Згодниот Џејсон Момоа со цвет на уво служи вода во авион

ММС - 05.08.2022

Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а ...

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Опсервер - 05.08.2022

Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а ...

Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Бриф - 05.08.2022

Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а ...

ВИДЕО: Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

ТВ21 - 05.08.2022

Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а ...

ВИДЕО: Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

Zoom - 05.08.2022

Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а ...

ВИДЕО: Џејсон Момоа делеше вода како стјуард

4NEWS - 05.08.2022

Познатиот американски глумец Џејсон Момоа ги забавуваше патниците на лет до Хаваи кога реши да ја преземе улогата на стјуард и на сите да им подели шише со вода. Екипажот на авионот му ја удоволил желбата, па му ја дале количката со водата, а ...

(Видео) Џејсон Мемоа на лет кон Хаваи им служи вода на патниците

Репортер - 06.08.2022

Актерот Џејсон Момоа ги развесели патниците на летот за Хаваи кога одлучи да ја преземе улогата на стјуардеса и на сите да им подели шишиња со вода. Екипажот во кабината му подарил на негова желба количка со освежувања, а актерот си ставил цвет зад ...