TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Започнува инсталирањето на фотоволтаични системи на три јавни објекти во Кочани

Нетпрес - 02.04.2024

Градоначалникот на Општина Кочани Љупчо Папазов и изведувачот на работите „ТМ“ од Штип, во присуство на претставници од Центарот за развој на Источниот плански регион, денеска го потпиша договорот за инсталација на фотоволтаични системи во Кочани, ...

Три јавни објекти во Кочани ќе добијат фотоволтаични системи за снабдување со струја

Бизнис Вести - 02.04.2024

– Станицата за пречистување на водата за пиење, средното училиште „Гошо Викентиев“ и основното училиште „Никола Карев“ од Кочани ќе добијат фотоволтаични системи за снабдување со електрична енергија со вкупна моќност од 277,5 киловатчасови.

Три јавни објекти во Кочани ќе добијат фотоволтаични системи за снабдување со струја

Курир - 02.04.2024

Станицата за пречистување на водата за пиење, средното училиште „Гошо Викентиев“ и основното училиште „Никола Карев“ од Кочани ќе добијат фотоволтаични системи за снабдување со електрична енергија со вкупна моќност од 277,5 киловатчасови.

Три јавни објекти во Кочани ќе добијат фотоволтаични системи за снабдување со струја

Независен - 02.04.2024

Станицата за пречистување на водата за пиење, средното училиште „Гошо Викентиев“ и основното училиште „Никола Карев“ од Кочани ќе добијат фотоволтаични системи за снабдување со електрична енергија со вкупна моќност од 277,5 киловатчасови.