TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Америка повторно на удар на голема снежна бура

Gostivarpress.mk - 12.02.2019

Американските медиуми јавуват за нови снежни бури и вонредни мерки кои се преземаат во некои сојузни држави поради невремето кое владее во северозападниот дел. Донесени се одлуки за затворање на училиштата и сите се на готовс поради новиот снежен ...

Апокалипса во САД: Завеани десетина градови, затворени училишта, сите се подготвуваат за нов снежен удар

Точка - 12.02.2019

Северна Калифорнија, поточно округот Хумболт, бил погоден од снежна олуја, по повеќе од 15 години без снег. Во повеќе американски држави биле затворени училиштата, а пратениците ги одложиле сите седници поради снегот и снежните олуји кои повторно го ...

ВИДЕО: Снежна бура во Америка - затворени училишта, одложени седници, се подготвува нов удар

Press24 - 12.02.2019

Во повеќе американски држави затворени се училиштата, а пратениците ги одложиле сите седници поради снегот и бурата кои повторно го зафатија американскиот северозапад. Во државата Вашинготн забележани се три снежни бури во февруари, а измерени се до ...

Поради невреме затворени училиштата во северозападниот дел на САД

Локално - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Снежна бура ги затвори училиштата во САД (ВИДЕО)

Слободен Печат - 12.02.2019

Метеоролозите соопштиле дека во три американски држави се очекуваат уште врнежи во текот на денешниот и утрешниот ден. Во повеќе американски држави затворени се училиштата, а пратениците ги одложиле сите седници поради снегот и бурата кои повторно ...

Поради снежните бури затворени училишта во САД

Н.Македонија - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Затворени училишта во северозападниот дел на САД поради невреме

+инфо - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Поради невреме затворени училиштата во северозападниот дел на САД

24 Вести - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Поради невреме затворени училиштата во северозападниот дел на САД

Сител - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Поради невреме затворени училиштата во северозападниот дел на САД

24Инфо - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Поради невреме затворени училиштата во северозападниот дел на САД

Курир - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Поради невреме затворени училиштата во северозападниот дел на САД

Нова ТВ - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Поради невреме затворени училиштата во северозападниот дел на САД

Вечер - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Поради невреме затворени училиштата во северозападниот дел на САД

Опсервер - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Поради невреме затворени училиштата во северозападниот дел на САД

А1 On - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Ледени бури во САД- затворени училишта

Скопје1 - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави, училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Снежната покривка во сојузната држава Вашингтон изнесува 36 сантиметри.

Поради невреме затворени училиштата во северозападниот дел на САД

Независен - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Поради снежните бури затворени училишта во САД

Тера - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Поради снег затворени повеќе училишта во Вашингтон

Канал5 - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Поради невреме затворени училиштата во северозападниот дел на САД

1tv - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...

Поради невреме затворени училиштата во северозападниот дел на САД

Либертас - 12.02.2019

Во повеќе американски сојузни држави училиштата се затворени поради снегот и ледените бури што повторно го зафатија северозападниот дел на САД. Во сојузната држава Вашингтон во текот на месецот забележани се три снежни бури, а снежната покривка ...