TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скандал Онкологија: Анкетната комисија тешко се движи кон заклучоци за политичка одговорност

Слободен Печат - 21.11.2023

Се поизвесно е дека пратениците на СДСМ и на ВМРО-ДПМНЕ нема да најдат заеднички јазик на Анкетната комисија за скандалот Онкологија. Заклучоците уште не се донесени, но досега пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и на СДСМ не можат да дојдат до заеднички став ...

Продолжува со работа 131. собраниска седница

Независен - 21.11.2023

Во Собранието денеска ќе продолжи 131. седница на која треба да бидат разгледани повеќе точки, меѓу кои и Предлог за избор на судија на Уставниот суд на Република Северна Македонија. На дневен ред на оваа седница е и Предлог за огласување именување ...

Седница на Собранието, опозицијата бара продолжување на рокот за работа на Анкетната комисија за онкологија

24 Вести - 20.11.2023

Опозицијата бара продолжување на рокот за работа на анкетната комисија за Онкологија. Ова е втора точка на дневен ред на денешната собраниска седница. Опозициската ВМРО-ДПМНЕ бара Обвинителството да ги истражи наводите за аферата Диво месо пповрзана ...

Собранието ќе ја одржи 131. седница

Бизнис Вести - 20.11.2023

Собранието на Република Северна Македонија денеска треба да ја одржи 131. пленарна седница. Како втора точка на дневен ред се Предлог-измените на Одлуката за основање на Анкетната комисија за случувањата на Клиниката за онкологија поднесени од ...

Собранието ќе ја одржи 131. седница

Независен - 20.11.2023

Собранието на Република Северна Македонија денеска треба да ја одржи 131. пленарна седница. Како втора точка на дневен ред се Предлог-измените на Одлуката за основање на Анкетната комисија за случувањата на Клиниката за онкологија поднесени од ...

Седница на Собранието, опозицијата бара продолжување на рокот за работа на Анкетната комисија за онкологија

МКД - 20.11.2023

Собранието на Македонија денеска треба да ја одржи 131. пленарна седница. Како втора точка на дневен ред се предлог-измените на Одлуката за основање на Анкетната комисија за случувањата на Клиниката за онкологија поднесени од опозицијата со кои се ...

Собранието ќе ја одржи 131. седница

24 Вести - 20.11.2023

Собранието на Република Северна Македонија денеска треба да ја одржи 131. пленарна седница. Како втора точка на дневен ред се Предлог-измените на Одлуката за основање на Анкетната комисија за случувањата на Клиниката за онкологија поднесени од ...

Собранието ќе ја одржи 131. седница, на дневен ред предлогот за продолжување на работа на Анкетната комисија за ...

Слободен Печат - 20.11.2023

Собранието денеска треба да ја одржи 131. пленарна седница. Како втора точка на дневен ред се Предлог-измените на Одлуката за основање на Анкетната комисија за случувањата на Клиниката за онкологија поднесени од опозицијата со кои се бара ...

Собранието ќе ја одржи 131. седница

Канал5 - 20.11.2023

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја одржи 131. пленарна седница. Како втора точка на дневен ред се Предлог-измените на Одлуката за основање на Анкетната комисија за случувањата на Клиниката за онкологија поднесени од опозицијата ...

Продолжува 131-та собраниска седница

МКД - 21.11.2023

Во Собранието денеска ќе продолжи 131. седница на која треба да бидат разгледани повеќе точки, меѓу кои и предлог за избор на судија на Уставниот суд на Македонија. На дневен ред на оваа седница е и предлог за огласување именување на Јавен обвинител ...

Продолжува со работа 131. собраниска седница

Курир - 21.11.2023

Во Собранието денеска ќе продолжи 131. седница на која треба да бидат разгледани повеќе точки, меѓу кои и Предлог за избор на судија на Уставниот суд на Република Северна Македонија. На дневен ред на оваа седница е и Предлог за огласување именување ...

Продолжува со работа 131 собраниска седница

Сител - 21.11.2023

Во Собранието денеска ќе продолжи 131. седница на која треба да бидат разгледани повеќе точки, меѓу кои и Предлог за избор на судија на Уставниот суд на Република Северна Македонија. На дневен ред на оваа седница е и Предлог за огласување именување ...

Продолжува со работа 131. собраниска седница

24 Вести - 21.11.2023

Во Собранието денеска ќе продолжи 131. седница на која треба да бидат разгледани повеќе точки, меѓу кои и Предлог за избор на судија на Уставниот суд на Република Северна Македонија. На дневен ред на оваа седница е и Предлог за огласување именување ...

Продолжува со работа 131. собраниска седница

Канал5 - 21.11.2023

Во Собранието денеска ќе продолжи 131. седница на која треба да бидат разгледани повеќе точки, меѓу кои и Предлог за избор на судија на Уставниот суд на Република Северна Македонија. На дневен ред на оваа седница е и Предлог за огласување именување ...