TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Европратениците бараат смена на амбасадорот на ЕУ во Куба

24Инфо - 26.02.2021

Шеснаесет членови на Европскиот парламент побараа од министерот за надворешни работи на ЕУ, Џозеп Борел, да го смени амбасадорот на ЕУ во Куба, Алберт Наваро, бидејќи тој наводно се приклонил на тамошниот режим, кој ниту ги почитува ниту ги брани ...

Европратениците бараат смена на амбасадорот на ЕУ во Куба

Н.Македонија - 26.02.2021

Шеснаесет членови на Европскиот парламент побараа од министерот за надворешни работи на ЕУ, Џозеп Борел, да го смени амбасадорот на ЕУ во Куба, Алберт Наваро, бидејќи тој наводно се приклонил на тамошниот режим, кој ниту ги почитува ниту ги брани ...