TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полициско куче открило речиси 40 килограми дрога во автомобил во САД

+инфо - 14.03.2018

Властите на Аризона, сојузна држава во југозападниот дел на САД, соопштија дека полициско куче во автомобил открило речиси 23 килограми кокаин и 12 килограми марихуана. Со автомобилот, од марката БМВ, управувал 20-годишен маж од Тексас.

Полициско куче открило речиси 40 килограми дрога во автомобил во САД...

Н.Македонија - 14.03.2018

Полициско куче открило речиси 40 килограми дрога во автомобил во САД Властите на Аризона, сојузна држава во југозападниот дел на САД, соопштија дека полициско куче во автомобил открило речиси 23 килограми кокаин и 12 килограми марихуана.

Полициско куче открило речиси 40 килограми дрога во автомобил во САД

Канал 77 - 14.03.2018

Полициско куче во автомобил открило речиси 23 килограми кокаин и 12 килограми марихуана – соопштија властите на Аризона, сојузна држава во југозападниот дел на САД. Со автомобилот, од марката БМВ, управувал дваесетгодишен маж од Тексас.

Полициско куче открило речиси 40 килограми дрога во автомобил во САД

Слободен Печат - 14.03.2018

Властите на Аризона, сојузна држава во југозападниот дел на САД, соопштија дека полициско куче во автомобил открило речиси 23 килограми кокаин и 12 килограми марихуана. Со автомобилот, од марката БМВ, управувал 20-годишен маж од Тексас.

Полициско куче открило речиси 40 килограми дрога во автомобил во САД

Сител - 14.03.2018

Властите на Аризона, сојузна држава во југозападниот дел на САД, соопштија дека полициско куче во автомобил открило речиси 23 килограми кокаин и 12 килограми марихуана. Со автомобилот, од марката БМВ, управувал 20-годишен маж од Тексас.

Полициско куче открило речиси 40 килограми дрога во автомобил во САД

Либертас - 14.03.2018

Со автомобилот, од марката БМВ, управувал 20-годишен маж од Тексас. Кучето, по име Вејдер, било донесено откако возачот Едуардо Педро Мартинес одбил да излезе од возилото. Мартинес бил уапсен, а судот му додредил кауција од 750.000 долари.

Полициско куче открило речиси 40 килограми дрога во автомобил во САД

ТВ21 - 14.03.2018

Властите на Аризона, сојузна држава во југозападниот дел на САД, соопштија дека полициско куче во автомобил открило речиси 23 килограми кокаин и 12 килограми марихуана. Со автомобилот, од марката БМВ, управувал 20-годишен маж од Тексас.