TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заврши 19 Интерационален фолклорен фестивал „Велес 2024“

Канал5 - 07.07.2024

Со песна и игра и многубројна публика синоќа во амфитеатарот на Младинскиот парк во Велес заврши 19. Интернационален Фолклорен Фестивал „Велес 2024“, што траеше од 3 до 6 јули. Фестивалот го организираа велешките фолклорни друштва, ансамлот ...

Заврши 19 Интерационален фолклорен фестивал „Велес 2024“

MakPress - 07.07.2024

Со песна и игра и многубројна публика синоќа во амфитеатарот на Младинскиот парк во Велес заврши 19. Интернационален Фолклорен Фестивал „Велес 2024“, што траеше од 3 до 6 јули. Фестивалот го организираа велешките фолклорни друштва, ансамлот ...

Заврши 19 Интерационален фолклорен фестивал „Велес 2024“

Во Центар - 07.07.2024

Со песна и игра и многубројна публика синоќа во амфитеатарот на Младинскиот парк во Велес заврши 19. Интернационален Фолклорен Фестивал „Велес 2024“, што траеше од 3 до 6 јули. Фестивалот го организираа велешките фолклорни друштва, ансамлот ...