TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕУ подготвена да разговара за поддршка на Турција околу бегалците

Нетпрес - 24.01.2020

Европската унија е подготвена да разговара за натамошна поддршка на Турција окоу сириските бегалци, изјави денеска новиот известувач на Европскиот Парламент за Турција, Начо Санчез Амор, опишувајќи ја соработката во врска со тоа прашање како канал ...

ЕУ подготвена да разговара за поддршка на Турција околу бегалците

24Инфо - 24.01.2020

– Европската унија е подготвена да разговара за натамошна поддршка на Турција окоу сириските бегалци, изјави денеска новиот известувач на Европскиот Парламент за Турција, Начо Санчез Амор, опишувајќи ја соработката во врска со тоа прашање како канал ...

ЕУ подготвена да разговара за поддршка на Турција околу бегалците

Курир - 24.01.2020

Европската унија е подготвена да разговара за натамошна поддршка на Турција окоу сириските бегалци, изјави денеска новиот известувач на Европскиот Парламент за Турција, Начо Санчез Амор, опишувајќи ја соработката во врска со тоа прашање како канал ...

ЕУ е подготвена да преговара за продолжување на финансиската поддршка за Турција околу мигрантите

Слободен Печат - 24.01.2020

Договорот, според кој европскиот блок издвои шест милијарди евра до крајот на минатата година, значително го намали бројот на сириските бегалци кои пристигнуваат во европските земји. Европската унија е подготвена да разговара за натамошна поддршка ...

ЕУ подготвена да разговара за поддршка на Турција околу бегалците

MakPress - 24.01.2020

Европската унија е подготвена да разговара за натамошна поддршка на Турција окоу сириските бегалци, изјави денеска новиот известувач на Европскиот Парламент за Турција, Начо Санчез Амор, опишувајќи ја соработката во врска со тоа прашање како канал ...

ЕУ подготвена да разговара за поддршка на Турција околу бегалците

Опсервер - 25.01.2020

– Европската унија е подготвена да разговара за натамошна поддршка на Турција окоу сириските бегалци, изјави денеска новиот известувач на Европскиот Парламент за Турција, Начо Санчез Амор, опишувајќи ја соработката во врска со тоа прашање како канал ...