TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НАПРАВИ МЕСТО И СЛУШНИ ЈА „МЕСТО“ Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb промовираа нова песна

+инфо - 11.06.2024

Новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb наречена „Место“ беше промовирана вчера во скопскиот локал „Лабораториум“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика, којашто имаше можност да ги види омилените артисти и да ја прослави ...

Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb ја промовираа новата песна „Место“

Фактор - 11.06.2024

На 10 јуни, во скопскиот локал „Лабораториум“ се одржа промоција на новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb наречена „Место“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика, којашто имаше можност да ги види омилените артисти и да ...

Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb ја промовираа новата песна „Место“

Црнобело - 11.06.2024

На 10 јуни, во скопскиот локал „Лабораториум“ се одржа промоција на новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb наречена „Место“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика која уживаше во забавата и имаше можност да ги види ...

Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb ја промовираа новата песна „Место“

Хаштаг - 11.06.2024

На 10 јуни, во скопскиот локал „Лабораториум“ се одржа промоција на новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb наречена „Место“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика, којашто имаше можност да ги види омилените артисти и да ...

Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb ја промовираа новата песна „Место“

Точка - 11.06.2024

На 10 јуни, во скопскиот локал „Лабораториум“ се одржа промоција на новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb наречена „Место“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика, којашто имаше можност да ги види омилените артисти и да ...

„Место“ – нова песна на новата генерација

МКД - 11.06.2024

Во скопскиот локал „Лабораториум“ се одржа промоција на новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb наречена „Место“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика, којашто имаше можност да ги види омилените артисти и да ја прослави ...

Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb ја промовираа новата песна „Место“

Денар - 11.06.2024

На 10 јуни, во скопскиот локал „Лабораториум“ се одржа промоција на новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb наречена „Место“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика, којашто имаше можност да ги види омилените артисти и да ...

Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb ја промовираа новата песна „Место“

Вести плус - 11.06.2024

На 10 јуни, во скопскиот локал „Лабораториум“ се одржа промоција на новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb наречена „Место“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика, којашто имаше можност да ги види омилените артисти и да ...