TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Корисниците од Заводот во Банско добија сертификати за да бидат дел од пазарот на трудот

24 Вести - 06.10.2017

Дел од корисниците во Заводот за рехабилитација Бања Банско добија вештини и обука за да се вклучат на пазарот на трудот и самостојно да функционираат. Станува бор за проект кој го реализира УНДП со поддршка на австриската амбасада за професионална ...

Доделени сертификати за завршена обука за работно-ориентирана рехабилитација

А1 On - 06.10.2017

На 15 професионалци и 23 корисници од Јавната установа Завод за заштита и рехабилитација „Бања Банско“ – Струмица денеска им беа доделени сертификати за завршена стручна обука за работно – ориентирана рехабилитација.

Царовска на доделување на сертификати за стручна обука во „Бања Банско“

Newsroom - 06.10.2017

Во заводот за заштита и рехабилитација „Бања Банско“ – Струмица денеска ќе се одржи свечено доделување на сертификати на 15 професионалци и 23 корисници, по завршувањето на стручната обука за работно-ориентирана рехабилитација, информираат од ...

Царовска на доделувањето сертификати за обука за работно ориентирана рехабилитација

Макфакс - 06.10.2017

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, и постојаната претставничка на Програмата за развој на Обединетите нации, Луиза Винтон, присуствуваа и се обратија на свеченото доделување сертификати на 15 професионалци и 23 корисници од ...

Доделување сертификати за работно–ориентирана рехабилитација

А1 On - 06.10.2017

Во Заводот за заштита и рехабилитација „Бања Банско“ во Струмица денеска ќе бидат доделат сертификати на 15 професионалци и 23 корисници од „Бања Банско“ по завршувањето на стручната обука за работно–ориентирана рехабилитација.

Доделени сертификати за работно-ориентирана рехабилитација

+инфо - 06.10.2017

Во овој проект вкупно беа вклучени 23 лица за кои реномираната австриска компанија за рехабилитација - ББРЗ, изготви индивидуални планови. На 15 професионалци и 23 корисници од Јавната установа Завод за заштита и рехабилитација „Бања Банско“ - ...

Доделување сертификати за работно–ориентирана рехабилитација.

Сител - 06.10.2017

Во Заводот за заштита и рехабилитација „Бања Банско“ во Струмица денеска ќе бидат доделат сертификати на 15 професионалци и 23 корисници од „Бања Банско“ по завршувањето на стручната обука за работно–ориентирана рехабилитација.

Доделени сертификати за завршена обука за работно – ориентирана рехабилитација

Newsroom - 06.10.2017

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и постојаната претставничка на Програмата за развој на Обединетите нации Луиза Винтон присуствуваа и се обратија на свеченото доделување на сертификати на 15 професионалци и 23 корисници од ...