TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: Криминалниот картел на СДСМ ја зароби Република Македонија и ги узурпира правдата и институциите

Курир - 25.03.2019

Криминалниот картел на СДСМ ја зароби Република Македонија и ги узурпира правдата и институциите. Владеењето на СДСМ со државата во овие две години го одбележаа неуспеси, политички прогони, сиромаштија и неправди, ова денеска преку соопштение до ...

ВМРО-ДПМНЕ: Заевизмот ја влече Македонија на дното

А1 On - 24.03.2019

„Заевизмот на Република Македонија и граѓаните им донесе губење на националното достоинство, сиромаштија и криминал на дневна основа. Црнилата на криминалниот картел на СДСМ направија хаос во државата, создадоа поделби, а животот на граѓаните од ден ...

ВМРО-ДПМНЕ: Заевизмот донесе 2 века казна за луѓе кои не направиле ништо лошо

Макфакс - 24.03.2019

Недолжни граѓани станаа жртви на политички прогон само затоа што не се согласуваат со политиките на Зоран Заев, вели ВМРО-ДПМНЕ, коментирајќи ги казните за 27-ми април, каде вкупната затворска казна за 16 лица изнесува 211 години.

ВМРО-ДПМНЕ: Додека власта си го брани криминалот, граѓаните живеат се посиромашно

Скопје1 - 25.03.2019

Криминалниот картел на СДСМ ја зароби Република Македонија и ги узурпира правдата и институциите. Владеењето на СДСМ со државата во овие две години го одбележаа неуспеси, политички прогони, сиромаштија и неправди, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ: Нема 500 евра просечна плата, но затоа има вработувања за блиските и фризерките на функционерите од власта

Република - 23.03.2019

Република Македонија со СДСМ на власт стана земја на сиромаштија, криминал, политички прогон и неправди. За да ги покрие своите криминали но и неспособноста да донесе подобар стандард за граѓаните, власта почна да креира црно сценарио на поделби и ...

Мицкоски од Битола порача: Да излеземе сите заедно и да го поразиме Заевизмот кој нè влече на дното

Република - 23.03.2019

Да излеземе сите заедно и да го поразиме Заевизмот кој нè влече на дното, а Заевизмот не е само губење на националното достоинство туку и криминалот кој го прават на дневна основа, порача од битолската населба Јени маале Христијан Мицкоски, лидерот ...

Посета на Сопиште, граѓаните против заевизмот

Курир - 23.03.2019

Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Гила, ги посети граѓаните на Сопиште, граѓаните јасно дадоа до знаење дека се против политиките на ...

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија со СДСМ на власт стана земја на сиромаштија, криминал, политички прогон

MakPress - 23.03.2019

Република Македонија со СДСМ на власт стана земја на сиромаштија, криминал, политички прогон и неправди. За да ги покрие своите криминали но и неспособноста да донесе подобар стандард за граѓаните, власта почна да креира црно сценарио на поделби и ...

ВМРО-ДПМНЕ: Заевизмот ги зароби институците и донесе 2 века казна за луѓе што се спротиставиле на Заев

Скопје1 - 24.03.2019

Заевизмот на Република Македонија и граѓаните им донесе губење на националното достоинство, сиромаштија и криминал на дневна основа. Црнилата на криминалниот картел на СДСМ направија хаос во државата, создадоа поделби, а животот на граѓаните од ден ...

ВМРО-ДПМНЕ: Заевизмот донесе 2 века казна за луѓе кои не направиле ништо лошо

24Инфо - 24.03.2019

Недолжни граѓани станаа жртви на политички прогон само затоа што не се согласуваат со политиките на Зоран Заев, вели ВМРО-ДПМНЕ, коментирајќи ги казните за 27-ми април, каде вкупната затворска казна за 16 лица изнесува 211 години.

ВМРО-ДПМНЕ: Патриоти се казнуваат со 211 години затвор, а борци на ИСИС добија минимални казни

ТВ21 - 25.03.2019

Од ВМРО-ДПМНЕ соопштуваат дека СДСМ наместо ветената правда, спроведува секојдневна неправда, и дека десетици патриоти се осудени на затвор само поради спротивставено мислење на оваа власт.

ВМРО-ДПМНЕ: Заевизмот донесе 2 века казна за луѓе, чиј единствен грев е што се спротиставиле на Заев

МКД - 24.03.2019

Заевизмот на Република Македонија и граѓаните им донесе губење на националното достоинство, сиромаштија и криминал на дневна основа. Црнилата на криминалниот картел на СДСМ направија хаос во државата, создадоа поделби, а животот на граѓаните од ден ...

ВМРО-ДПМНЕ: Заевизмот донесе 2 века казна за луѓе кои не направиле ништо лошо

Centar - 24.03.2019

Недолжни граѓани станаа жртви на политички прогон само затоа што не се согласуваат со политиките на Зоран Заев, вели ВМРО-ДПМНЕ, коментирајќи ги казните за 27-ми април, каде вкупната затворска казна за 16 лица изнесува 211 години.

ВМРО-ДПМНЕ: Криминалниот картел на СДСМ ја зароби Македонија и ги узурпира институциите

Нетпрес - 25.03.2019

Криминалниот картел на СДСМ ја зароби Република Македонија и ги узурпира правдата и институциите. Владеењето на СДСМ со државата во овие две години го одбележаа неуспеси, политички прогони, сиромаштија и неправди, ова денеска преку соопштение до ...

ВМРО-ДПМНЕ: Заевизмот ја влече Македонија на дното, неправдите, криминалот и сиромаштијата станаа секојдневие

Курир - 24.03.2019

Заевизмот на Република Македонија и граѓаните им донесе губење на националното достоинство, сиромаштија и криминал на дневна основа. Црнилата на криминалниот картел на СДСМ направија хаос во државата, создадоа поделби, а животот на граѓаните од ден ...

ВМРО-ДПМНЕ: Власта се стави во коалиција со криминалот за да ги покрие своите матни зделки

А1 On - 25.03.2019

„Криминалниот картел на СДСМ ја зароби Република Македонија и ги узурпира правдата и институциите. Владеењето на СДСМ со државата во овие две години го одбележаа неуспеси, политички прогони, сиромаштија и неправди.

ВМРО-ДПМНЕ: Заевизмот ја влече Македонија на дното, неправдите станаа секојдневие

Нетпрес - 24.03.2019

Заевизмот на Република Македонија и граѓаните им донесе губење на националното достоинство, сиромаштија и криминал на дневна основа. Црнилата на криминалниот картел на СДСМ направија хаос во државата, создадоа поделби, а животот на граѓаните од ден ...

ВМРО-ДПМНЕ:Власта се стави во коалиција со криминалот

Макфакс - 25.03.2019

Криминалниот картел на СДСМ ја зароби Република Македонија и ги узурпира правдата и институциите. Владеењето на СДСМ со државата во овие две години го одбележаа неуспеси, политички прогони, сиромаштија и неправди, соопшти ВМРО-ДМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Заевизмот ја влече Македонија на дното, неправдите, криминалот и сиромаштијата станаа секојдневие

Сител - 24.03.2019

Заевизмот на Република Македонија и граѓаните им донесе губење на националното достоинство, сиромаштија и криминал на дневна основа. Црнилата на криминалниот картел на СДСМ направија хаос во државата, создадоа поделби, а животот на граѓаните од ден ...

ВМРО-ДПМНЕ:Власта се стави во коалиција со криминалот

24Инфо - 25.03.2019

Криминалниот картел на СДСМ ја зароби Република Македонија и ги узурпира правдата и институциите. Владеењето на СДСМ со државата во овие две години го одбележаа неуспеси, политички прогони, сиромаштија и неправди, соопшти ВМРО-ДМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Заевизмот на Македонија и граѓаните им донесе губење на националното достоинство

MakPress - 24.03.2019

Заевизмот на Република Македонија и граѓаните им донесе губење на националното достоинство, сиромаштија и криминал на дневна основа. Црнилата на криминалниот картел на СДСМ направија хаос во државата, создадоа поделби, а животот на граѓаните од ден ...

ВМРО-ДПМНЕ: Владеењето на СДСМ со државата во овие две години го одбележаа неуспеси

MakPress - 25.03.2019

Криминалниот картел на СДСМ ја зароби Република Македонија и ги узурпира правдата и институциите. Владеењето на СДСМ со државата во овие две години го одбележаа неуспеси, политички прогони, сиромаштија и неправди.

ВМРО-ДПМНЕ: Власта се стави во коалиција со криминалот

Centar - 25.03.2019

Криминалниот картел на СДСМ ја зароби Република Македонија и ги узурпира правдата и институциите. Владеењето на СДСМ со државата во овие две години го одбележаа неуспеси, политички прогони, сиромаштија и неправди, соопшти ВМРО-ДМНЕ.