TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На Крим распореден уште еден руски ракетен дивизион С-400...

Н.Македонија - 13.01.2018

На Крим распореден уште еден руски ракетен дивизион С-400 Дивизион на руската армија опремен со протвовоздушни ракетни системи „С-400 Тримф“ од денеска е вклучен во оперативно дежурство на полуостровот Крим.

Русија распореди уште една дивизија со С-400 во Крим

Р.С.Европа - 13.01.2018

Русија распореди воена дивизија опремена со ракетен систем за воздушна одбрана C-400 во анектираниот Крим. Ова е втора дивизија со опрема С-400 што ја распоредува Москва во Крим. Првата беше распоредена на почетокот на 2017 во пристанишниот град ...

Русија на Крим позиционираше уште еден ракетен систем

Макфакс - 13.01.2018

Русија на Крим распореди нов ракетен систем С-400, објавија руските новински агенции. Русија го презема Крим од Украина во 2014-та година поради што доби санкции од ЕУ и САД. САД во декември објавија дека планираaт да ја обезбедат Украина со ...

Русија на Крим го распореди вториот ракетен систем С-400

Нетпрес - 13.01.2018

Русија во саботата на црноморскиот полуостров Крим го распореди новиот ракетен систем С-400, по извештаите за неколку блиски прелети и одлуката на САД да ја вооружи Украина со офанзивно оружје, известуваат во саботата руските новински агенции.

Русија распореди уште една девизија со С-400 во Крим

Алсат-М - 13.01.2018

Русија распореди воена девизија опремена со ракетен систем за воздушна одбрана C-400 во анектираниот Крим. Ова е втора девизија со опрема С-400 што ја распоредува Москва во Крим. Првата беше распоредена на почетокот на 2017 во пристанишниот град ...

Русија на Крим позиционираше уште еден ракетен систем

Вечер - 13.01.2018

Русија на Крим распореди нов ракетен систем С-400, објавија руските новински агенции. Русија го презема Крим од Украина во 2014-та година поради што доби санкции од ЕУ и САД. САД во декември објавија дека планираaт да ја обезбедат Украина со ...

Русија распореди уште една девизија со С-400 во Крим

Локално - 13.01.2018

Руската федерација распореди уште една воена девизија опремена со ракетен комплекс за воздушна одбрана C-400 на Крим. Москва во оваа област веќе има една дивизија, ова е втора која е опремена со системот С-400.

Русија на Крим позиционираше уште еден ракетен систем

Точка - 13.01.2018

Русија на Крим распореди нов ракетен систем С-400, објавија руските новински агенции. Русија го презема Крим од Украина во 2014-та година поради што доби санкции од ЕУ и САД. САД во декември објавија дека планираaт да ја обезбедат Украина со ...

На Крим распореден уште еден руски ракетен дивизион С-400

А1 On - 13.01.2018

Русија на Крим распореди нов ракетен систем С-400, објавија руските новински агенции. Русија го презема Крим од Украина во 2014-та година поради што доби санкции од ЕУ и САД. САД во декември објавија дека планираaт да ја обезбедат Украина со ...

Русија на Крим позиционираше уште еден ракетен систем

Sky - 13.01.2018

Русија на Крим распореди нов ракетен систем С-400, објавија руските новински агенции. Русија го презема Крим од Украина во 2014-та година поради што доби санкции од ЕУ и САД. САД во декември објавија дека планираaт да ја обезбедат Украина со ...