TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Арсовска: Булеварите се реконструираат заради зголемување на безбедноста на граѓаните

Press24 - 24.11.2022

Нема вистинско време за да се отпочне да се работи. Граѓаните бараат булеварите да бидат средени, тие претставуваат сериозна закана по нивната безбедност доколку се движат по вакви булевари коишто се раскопани, коишто се неодбележани, коишто имаат ...

Арсовска: Булеварите се реконструираат заради зголемување на безбедноста на граѓаните

Вечер Прес - 24.11.2022

Нема вистинско време за да се отпочне да се работи. Граѓаните бараат булеварите да бидат средени, тие претставуваат сериозна закана по нивната безбедност доколку се движат по вакви булевари коишто се раскопани, коишто се неодбележани, коишто имаат ...

Арсовска: Булеварите се реконструираат заради зголемување на безбедноста на граѓаните

24Инфо - 24.11.2022

Нема вистинско време за да се отпочне да се работи. Граѓаните бараат булеварите да бидат средени, тие претставуваат сериозна закана по нивната безбедност доколку се движат по вакви булевари коишто се раскопани, коишто се неодбележани, коишто имаат ...