TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина карпош ќе отвори „Канцеларија за дијаспора“

Канал5 - 24.11.2022

Општина Карпош ќе отвори канцеларија за дијаспора преку која иселениците од оваа општина ќе можат побрзо да ги решаваат нивните проблеми не само во општината, туку и секаде во администрацијата.

Општина Карпош ќе отвори канцеларија за дијаспора за брзо решавање на проблемите на иселениците

Скопје инфо - 24.11.2022

Општина Карпош ќе отвори канцеларија за дијаспора преку која иселениците од оваа општина ќе можат побрзо да ги решаваат нивните проблеми не само во општината, туку и секаде во администрацијата.

Општина Карпош ќе отвори Канцеларија за дијаспора за брзо решавање на проблемите на иселениците

Вечер Прес - 24.11.2022

Општина Карпош ќе отвори канцеларија за дијаспора преку која иселениците од оваа општина ќе можат побрзо да ги решаваат нивните проблеми не само во општината, туку и секаде во администрацијата.

Карпош ќе отвори „Канцеларија за дијаспора“ за брзо решавање на проблемите на иселениците

24Инфо - 24.11.2022

Општина Карпош ќе отвори канцеларија за дијаспора преку која иселениците од оваа општина ќе можат побрзо да ги решаваат нивните проблеми не само во општината, туку и секаде во администрацијата.

Карпош ќе отвори „Канцеларија за дијаспора“ за брзо решавање на проблемите на иселениците

Локално - 24.11.2022

Општина Карпош ќе отвори канцеларија за дијаспора преку која иселениците од оваа општина ќе можат побрзо да ги решаваат нивните проблеми не само во општината, туку и секаде во администрацијата.