TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Обичаи за Духовден, овие работи жените никако не смее да ги прават

Скопје24 - 03.06.2023

Црковниот празник посветен на слегувањето на Светиот Дух на апостолите, кој се празнува 50 дена по Велигден е еден од најголемите празници кои Македонската православна црква ги одбележува.

Обичаи за Духовден, овие работи жените никако не смее да ги прават

Курир - 04.06.2023

Црковниот празник посветен на слегувањето на Светиот Дух на апостолите, кој се празнува 50 дена по Велигден е еден од најголемите празници кои Македонската православна црква ги одбележува.

Обичаи за Духовден, овие работи жените никако не смее да ги прават

Пулс24 - 04.06.2023

Црковниот празник посветен на слегувањето на Светиот Дух на апостолите, кој се празнува 50 дена по Велигден е еден од најголемите празници кои Македонската православна црква ги одбележува.