TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Извршен претрес во станот на австриски десничар поради терористот од Нов Зеланд

Макфакс - 26.03.2019

Австриската полиција го претресе станот на портпаролот на десничарското движење „Идентитарист“ Мартин Селнер поради можни врски со напаѓачот на новозеландскиот град Крајстчерч, Австралиецот Брентон Тарант.

Претрес во Австрија во стан на идентитарист во врска со убиецот во Крајстчрч

Локално - 26.03.2019

Австриската полиција изврши претрес во стан на десничарското движење „Идентитарист“ Мартин Селнер поради можна врска со Брентон Тарант, кој во напад на две џамии на Нов Зеланд уби 50 муслимански верници.

Поради терористот од Нов Зеланд, полицијата упаднала во стан на австрискиот десничар: Пред нападот добил поголема ...

Точка - 26.03.2019

Тврди дека немал никаков контакт со Брентон Тарант, ниту дека некогаш се сретнал со него. Австриската полиција го претресла станот на портпаролот на десничарското движење "Идентитариста", Мартин Селнер, поради можни врски со напаѓачот во ...

Претрес во стан во Австрија во врска со убиецот во Крајстчрч

+инфо - 26.03.2019

Австриската полиција изврши претрес во стан на десничарското движење „Идентитарист“ Мартин Селнер поради можна врска со Брентон Тарант, кој во напад на две џамии на Нов Зеланд уби 50 муслимански верници.

Претрес во Австрија во стан на идентитарист во врска со убиецот во Крајстчрч

1tv - 26.03.2019

Австриската полиција изврши претрес во стан на десничарското движење „Идентитарист“ Мартин Селнер поради можна врска со Брентон Тарант, кој во напад на две џамии на Нов Зеланд уби 50 муслимански верници.

Претрес во Австрија во стан на идентитарист во врска со убиецот во Крајстчрч

Република - 26.03.2019

Австриската полиција изврши претрес во стан на десничарското движење „Идентитарист“ Мартин Селнер поради можна врска со Брентон Тарант, кој во напад на две џамии на Нов Зеланд уби 50 муслимански верници.

Претресен станот на австриски десничар и националист кој добил донација од убиецот од Крајстчрч

24Инфо - 26.03.2019

Австриската полиција изврши претрес во станот на Мартин Селнер од десничарското движење „Идентитарист” поради можна врска со Брентон Тарант, кој во напад на две џамии на Нов Зеланд уби 50 муслимански верници.

Претрес во Австрија во стан на идентитарист во врска со убиецот во Крајстчрч

MakPress - 26.03.2019

Австриската полиција изврши претрес во стан на десничарското движење „Идентитарист“ Мартин Селнер поради можна врска со Брентон Тарант, кој во напад на две џамии на Нов Зеланд уби 50 муслимански верници.

Претрес во Австрија во стан на идентитарист во врска со убиецот во Крајстчрч

Опсервер - 26.03.2019

Австриската полиција изврши претрес во стан на десничарското движење „Идентитарист“ Мартин Селнер поради можна врска со Брентон Тарант, кој во напад на две џамии на Нов Зеланд уби 50 муслимански верници.

Претрес во Австрија во стан на идентитарист во врска со убиецот во Крајстчрч

MTM - 26.03.2019

Австриската полиција изврши претрес во стан на десничарското движење „Идентитарист“ Мартин Селнер поради можна врска со Брентон Тарант, кој во напад на две џамии на Нов Зеланд уби 50 муслимански верници.

Претрес во Австрија во стан на идентитарист во врска со убиецот во Крајстчрч

Либертас - 26.03.2019

Австриската полиција изврши претрес во стан на десничарското движење „Идентитарист“ Мартин Селнер поради можна врска со Брентон Тарант, кој во напад на две џамии на Нов Зеланд уби 50 муслимански верници.

Претрес во Австрија во стан на идентитарист во врска со убиецот во Крајстчрч

А1 On - 26.03.2019

Австриската полиција изврши претрес во стан на десничарското движење „Идентитарист“ Мартин Селнер поради можна врска со Брентон Тарант, кој во напад на две џамии на Нов Зеланд уби 50 муслимански верници.

Австрија: Претрес во стан на движењето „Идентитарист“ поради врски со убиецот во Крајстчрч

Независен - 26.03.2019

Австриската полиција изврши претрес во стан на десничарското движење „Идентитарист“ Мартин Селнер поради можна врска со Брентон Тарант, кој во напад на две џамии на Нов Зеланд уби 50 муслимански верници.