TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Розова панделка во Градскиот парк

Нетпрес - 11.10.2018

Денеска во Градскиот парк никна нова цветна фигура во знакот на розовата панделка- „Напред Розово“, која е заштитен знак на здружението за борба против ракот на дојка „Борка“. Претставнички на здружението „Борка“ заедно со претседателката на Советот ...

СО ЗАСАДУВАЊЕ НА ЦВЕЌИЊА: Одбележан месецот на борбата против ракот на дојката

Скопје инфо - 11.10.2018

По повод одбележувањето на месецот на борбата против ракот на дојката, а во рамки на кампањата „Напред розово 2018“, денеска се засадуваа цвеќиња во Градскиот парк во Скопје. Претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, присуствуваше ...

Цветна фигура во знакот на розовата панделка во Градскиот парк

Вечер - 11.10.2018

Од денеска во Градскиот парк во Скопје има нова цветна фигура во знакот на розовата панделка – „Напред Розово“ – заштитен знак на Здружението за борба против ракот на дојка „Борка“. Претставнички на Здружението „Борка“ заедно со претседателката на ...

Цветна фигура во знакот на розовата панделка во Градскиот парк

Стандард - 11.10.2018

Од денеска во Градскиот парк во Скопје има нова цветна фигура во знакот на розовата панделка – „Напред Розово“ – заштитен знак на Здружението за борба против ракот на дојка „Борка“. Претставнички на Здружението „Борка“ заедно со претседателката на ...

Цветна фигура во знакот на розовата панделка во Градскиот парк

Либертас - 11.10.2018

Од денеска во Градскиот парк воСкопје има нова цветна фигура во знакот на розовата панделка – „Напред Розово“ – заштитен знак на Здружението за борба против ракот на дојка „Борка“. Претставнички на Здружението „Борка“ заедно со претседателката на ...

Розова панделка во Градскиот парк

Макфакс - 11.10.2018

Денес во Градскиот парк никна нова цветна фигура во знакот на розовата панделка – „Напред Розово“ – заштитен знак на здружението за борба против ракот на дојка „Борка“. Претставнички на здружението Борка заедно со претседателката на Советот на Град ...

Цветна фигура во знакот на розовата панделка во Градскиот парк

Курир - 11.10.2018

Од денеска во Градскиот парк во Скопје има нова цветна фигура во знакот на розовата панделка – „Напред Розово“ – заштитен знак на Здружението за борба против ракот на дојка „Борка“. Претставнички на Здружението „Борка“ заедно со претседателката на ...

Цветна фигура во знакот на розовата панделка во Градскиот парк

MTM - 11.10.2018

Од денеска во Градскиот парк во Скопје има нова цветна фигура во знакот на розовата панделка – „Напред Розово“ - заштитен знак на Здружението за борба против ракот на дојка „Борка“. Претставнички на Здружението „Борка“ заедно со претседателката на ...

Цветна фигура никна во Градски парк за поддршка на борбата против ракот на дојка

+инфо - 11.10.2018

Од денеска во Градскиот парк во Скопје има нова цветна фигура во знакот на розовата панделка – „Напред Розово“ – заштитен знак на Здружението за борба против ракот на дојка „Борка“. Претставнички на Здружението „Борка“ заедно со претседателката на ...

Цветна фигура во знакот на розовата панделка во Градскиот парк

Локално - 11.10.2018

Од денеска во Градскиот парк во Скопје има нова цветна фигура во знакот на розовата панделка – „Напред Розово“ – заштитен знак на Здружението за борба против ракот на дојка „Борка“. Претставнички на Здружението „Борка“ заедно со претседателката на ...

Цветна фигура во знакот на розовата панделка во Градскиот парк

Република - 11.10.2018

Од денеска во Градскиот парк во Скопје има нова цветна фигура во знакот на розовата панделка – „Напред Розово“ – заштитен знак на Здружението за борба против ракот на дојка „Борка“. Претставнички на Здружението „Борка“ заедно со претседателката на ...

[Фото] Розова панделка во Градскиот парк за поддршка на борбата против ракот на дојка

Радио МОФ - 12.10.2018

Во Градскиот парк во Скопје од вчера има нова цветна фигура – розова панделка. Сезонското цвеќе хризантема во форма на розовата панделка е поставено по повод месецот на борбата против ракот на дојката.