TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мажите споделуваат: Три најчести причини зошто се „оладиле“ кон партнерката

Кајгана - 12.07.2019

Почетоците на врските и браковите се спонтани, забавни, сѐ се одвива глатко, возбудата е на високо ниво, очекувањата уште повисоко. Но, врските, а особено брачните, бараат постојана работа, вложување, компромиси и прифаќање.

Дали сте сексуално компатибилни со партнерот? Овие значи покажуваат дека не сте!

Слободен Печат - 12.07.2019

Ова се најчестите знаци кои упатуваат дека нешто не е во ред меѓу вас, проверете кои се тие. Дали сексуално сте компатибилни со вашиот партнер? Дали имате чувство дека на интимен план работите не се одвиваат според очекуваното? Не се чувствувате ...

Сексуалните терапевти откриваат кои се 5-те најчести стравови во сексот

Кафе пауза - 12.07.2019

Сексот во голема мера сè уште се третира како табу-тема. Сакаме да разговараме за забавните додатоци на сексот како што се прифаќањето, задоволството, сексуалните играчки, секс позите и интимноста.

Мажите споделуваат: Три најчести причини зошто се „оладиле“ кон партнерката

Локално - 12.07.2019

Почетоците на врските и браковите се спонтани, забавни, сѐ се одвива глатко, возбудата е на високо ниво, очекувањата уште повисоко. Но, врските, а особено брачните, бараат постојана работа, вложување, компромиси и прифаќање.