TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Браво! Спонзорот на Шкупи со голема донација во борбата против коронавирусот

Gol.mk - 09.04.2020

Во периодот кога нема спорт и светот, како и Македонија е во криза поради пандемијата со короанвирусот, секој помош е добредојдена. По компанијата Еурофарм, која е главен спонзор на македонскиот вицешампион Еурофарм Пелистер донираше 50 кревети за ...

„АТС Гроуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид-19

4NEWS - 09.04.2020

„АТС Грoуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за справување со вирусот Ковид 19.

Секоја чест! Спонзорот на Шкупи со донација од 20.000 тестови и 500.000 маски

SportMedia - 08.04.2020

“АТС Груп”, од Скопје е компанијата која со рекордна сума одлучи да и помогне на државата со справување во битката со коронавирусот. Станува збор за компанија која е главен спонзор и на фудбалскиот клуб Шкупи но и на истоимениот тим во футсал.

„АТС Гроуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид-19

ТВ21 - 08.04.2020

„АТС Грoуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за справување со вирусот Ковид 19.

„АТС Гроуп“ ќе донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19

Макфакс - 09.04.2020

„АТС Грoуп“донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за справување со вирусот Ковид 19.

„АТС Гроуп“ ќе донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19

А1 On - 09.04.2020

„АТС Грoуп“ ќе донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за справување со вирусот Ковид 19.

„АТС Гроуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19

Локално - 09.04.2020

„АТС Грoуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за справување со вирусот Ковид 19.

„АТС Гроуп“ ќе донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19

24Инфо - 09.04.2020

АТС Грoуп“ ќе донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за справување со вирусот Ковид 19.

„АТС Гроуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19

Опсервер - 09.04.2020

Скопје, 9 април 2020 () – Компанијата „АТС Грoуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид-19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за справување со корона вирусот.

„АТС Гроуп” донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид-19

ММС - 09.04.2020

Компанијата „АТС Грoуп” донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид-19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за справување со корона вирусот.

„АТС Грoуп“ донира 20.000 тестови за ковид-19 и 500.000 заштитни маски

+инфо - 09.04.2020

Компанијата „АТС Грoуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за ковид-19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за справување со корона вирусот.

„АТС Гроуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19

Либертас - 09.04.2020

– Компанијата „АТС Грoуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид-19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за справување со корона вирусот.

„АТС Гроуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19

Фактор - 09.04.2020

„АТС Грoуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за КОВИД-19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за справување со вирусот Ковид 19.

„АТС Гроуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19

еМагазин - 09.04.2020

„АТС Грoуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за справување со вирусот Ковид 19.

Компанијата „АТС груп“ донира 500 000 маски и 20 000 теста за ковид-19

360 степени - 09.04.2020

Компанијата „АТС груп“ му донира 500 000 заштитни маски и 20 000 теста за ковид-19 на Министерството за здравство. Тестовите за коронавирусот ќе се распределат во Институтот за јавно здравје на територија на целата држава, со што ќе се овозможи ...

Компанијата „АТС груп“ донира 500 илјади заштитни маски и 20 илјади теста за броба против корона вирусот

Фокус - 09.04.2020

Компанијата „АТС груп“ му донира 500 000 заштитни маски и 20 000 теста за ковид-19 на Министерството за здравство. Тестовите за коронавирусот ќе се распределат во Институтот за јавно здравје на територија на целата држава, со што ќе се овозможи ...

„АТС Гроуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19

MakPress - 09.04.2020

Компанијата „АТС Грoуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид-19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за справување со корона вирусот.

„АТС Гроуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19

CivilMedia - 09.04.2020

Компанијата „АТС Грoуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид-19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за справување со корона вирусот.