TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пијан полицаец од Кочани ја тепал сопругата и дивеел дома

Мета - 13.01.2018

Психичко и физичко малтретирање од нејзиниот сопруг пријавила вчера 38-годишната К.А.К. од Кочани. Таа во Полициската станица во градот кажала дека нејзиниот сопруг М.К. (39) вработен во МВР, под дејство на алкохол почнал да и се заканува дека ќе ја ...

Вработен во МВР пукал во дневната соба: "Остави го бебето или ќе те убијам"

Press24 - 13.01.2018

Во 17 часот вчера, во Полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Пијан полицаец ја бркал жена си од дома барајќи да го остави бебето

+инфо - 13.01.2018

На полицаецот му бил одземен службениот пиштол откако лани исто во пијана состојба испукал неколку куршуми во дневната соба. Жена од кочани пројавила дека нејзинио тсопруг, кој бил полицаец, ја малтретирал физички и психички вчера околу 16 часот, ...

Полицаец од Кочани ја малтретирал сопругата користејќи го и службениот пиштол

AKO - 13.01.2018

На 12.01.2018 година во 17 часот во Полициската станица Кочани К.А.К. (38) од Кочани пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг М.К. (39) вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Вработен во МВР, во аклохолизирана состојба и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Локално - 13.01.2018

Вчера во 17 часот, во ПС Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Макфакс - 13.01.2018

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Вечер - 13.01.2018

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Кајгана - 13.01.2018

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Вработен во МВР во аклохолизирана состојба и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Курир - 13.01.2018

Вчера во 17 часот, во ПС Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Вработен во МВР во аклохолизирана состојба и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Нетпрес - 13.01.2018

Вчера во 17 часот, во ПС Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Вработен во МВР пукал во дневната соба: "Остави го бебето или ќе те убијам"

Сител - 13.01.2018

Во 17 часот вчера, во Полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Жена од Кочани го пријавила сопругот за семејно насилство...

Н.Македонија - 13.01.2018

Жена од Кочани го пријавила сопругот за семејно насилство Триесет и осумгодишната К.А.К. од Кочани во полициска станица пријавила дека била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг М.К. (39), вработен во МВР. Како што соопшти МВР, К.А.К.

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

А1 On - 13.01.2018

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Поглед - 13.01.2018

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Жена од Кочани го пријавила сопругот, вработен во МВР, за семејно насилство

еМагазин - 13.01.2018

Триесет и осумгодишната К.А.К. од Кочани во полициска станица пријавила дека била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг М.К. (39), вработен во МВР. Како што соопшти МВР, К.А.К. случајот бил го пријавила вчера околу 17 часот.

Пијан полицаец од Кочани ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Точка - 13.01.2018

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Полицаец од Кочани и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие сосе најблиските

Фокус - 13.01.2018

Триесет и осум годишна жителка на Кочани во полицијата пријавила дека вчера била психички и физички малтретирана од нејзиниот 39-годишен сопруг М.К., кој инаку бил вработен во МВР. Според пријавата, М.К.

Жена од Кочани го пријавила сопругот полицаец за физичко насилство

ТВ21 - 13.01.2018

Жена од Kочани пројавила дека нејзиниот сопруг – полицаец, ја малтретирал физички и психички вчера околу 16 часот, соопшти полицијата. К.А.К. (38) од Кочани пријавила дека нејзиниот сопруг М.К.

Вработен во МВР пукал во дневната соба: “Остави го бебето или ќе те убијам”

Маркукуле - 13.01.2018

Во 17 часот вчера, во Полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Полицаец и се заканувал на сопругата да го остави бебето и да си оди или ќе ја убие

МКД - 13.01.2018

Триесет и осум годишна жителка на Кочани во полицијата пријавила дека вчера била психички и физички малтретирана од нејзиниот 39-годишен сопруг М.К., кој инаку бил вработен во МВР. Според пријавата, М.К.

ЦРН БИЛАНС ВО МАКЕДОНИЈА: Полицаец со службен пиштол ја малтретирал сопругата, во куќа во Кичево пронајдено нешто што ...

Скопје24 - 13.01.2018

На 12.01.2018 година во 17 часот во Полициската станица Кочани К.А.К. (38) од Кочани пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг М.К. (39) вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Пијан полицаец ја малтретирал жена си, ја избркал, не ѝ го дал бебето

Република - 13.01.2018

Вчера во 17 часот, во ПС Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Вработен во МВР во аклохолизирана состојба и се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

БркајРабота - 13.01.2018

Вчера во 17 часот, во ПС Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К. вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Пијан македонски полицаец направил тежок инцидент во својот дом

Sky - 13.01.2018

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Кочани: Пијан полицаец ѝ се заканувал на сопругата дека ќе ја убие

Либертас - 13.01.2018

Во 17 часот вчера, во полициската станица Кочани, се јавила 38-годишната К.А.К. и пријавила дека истиот ден околу 16 часот била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг, 39-годишниот М.К, вработен во МВР. Имено, според пријавата, М.К.

Жена од Кочани го пријавила сопругот за семејно насилство

Канал5 - 14.01.2018

Триесет и осумгодишната К.А.К. од Кочани во полициска станица пријавила дека била психички и физички малтретирана од нејзиниот сопруг М.К. (39), вработен во МВР. Како што соопшти МВР, К.А.К. случајот бил го пријавила вчера околу 17 часот.