TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Каевски: Младинските политики се на прав прав пат, преку конкретни проекти се грижиме за младите

Канал5 - 09.11.2019

Како Социјалдемократската младина во изминатиов период покажавме дека барањата и интересите на младите се наш приоритет, рече на прес конференција, Дарко Каевски, претседател на СДММ Ги реализираме мерките од програмата за млади и нудиме шанса за ...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ три години не може да заврши реконструкција на Студентскиот Дом „Гоце Делчев“

MakPress - 09.11.2019

Никој не ги принудуваше со сила Зоран Заев и СДСМ да ветуваат на младите проекти кои што нема да ги исполнат. Владата на СДСМ три години не може да заврши реконструкција на Студентскиот Дом „Гоце Делчев“, која што беше започната од времето на ...

Каевски: Спортската сала во Ресен за четири месеци ќе добие нов лик

Канал5 - 08.11.2019

Директорот на Агенцијата за спорт и млади Дарко Каевски во придружба на својот домаќин, градоначалникот на Општина Ресен, Живко Гошаревски, изврши увид на реконструктивните активности врз спортската сала „Зоран Стојановски" во Ресен.

Сергеј Попов: Три години не е завршена реконструкцијата на СД Гоце Делчев

Сител - 08.11.2019

Три години СДСМ не може да ја заврши реконструкцијата на СД Гоце Делчев, која ја почна ВМРО-ДПМНЕ. Блоковите А и Б се реконструирани во време на ВМРО-ДПМНЕ и пуштени во употреба. Блоковите В и Г стојат нереконструирани и неупотребливи.

Попов: Три години СДСМ не може да ја заврши реконструкцијата на СД „Гоце Делчев“која ја почна ВМРО-ДПМНЕ

24Инфо - 08.11.2019

Интегрален текст од изјава на Сергеј Попов, член на ИК на УМС на ВМРО-ДПМНЕ „Три години СДСМ не може да ја заврши реконструкцијата на СД Гоце Делчев, која ја почна ВМРО-ДПМНЕ. Блоковите А и Б се реконструирани во време на ВМРО-ДПМНЕ и пуштени во ...

Сергеј Попов: Три години не е завршена реконструкцијата на СД Гоце Делчев

Канал5 - 08.11.2019

Три години СДСМ не може да ја заврши реконструкцијата на СД Гоце Делчев, која ја почна ВМРО-ДПМНЕ. Блоковите А и Б се реконструирани во време на ВМРО-ДПМНЕ и пуштени во употреба. Блоковите В и Г стојат нереконструирани и неупотребливи.

(ВИДЕО) Попов: Три години СДСМ не може да ја заврши реконструкцијата на студентскиот дом „Гоце Делчев“

А1 On - 08.11.2019

„Три години СДСМ не може да ја заврши реконструкцијата на СД Гоце Делчев, која ја почна ВМРО-ДПМНЕ. Блоковите А и Б се реконструирани во време на ВМРО-ДПМНЕ и пуштени во употреба. Блоковите В и Г стојат нереконструирани и неупотребливи.

Попов: Три години СДСМ не може да ја заврши реконструкцијата на СД Гоце Делчев

MakPress - 08.11.2019

Три години СДСМ не може да ја заврши реконструкцијата на СД Гоце Делчев, која ја почна ВМРО-ДПМНЕ. Блоковите А и Б се реконструирани во време на ВМРО-ДПМНЕ и пуштени во употреба. Блоковите В и Г стојат нереконструирани и неупотребливи.

Каевски: Спортската сала  „Зоран Стојановски“ за четири месеци ќе добие нов лик

Вечер Прес - 08.11.2019

Директорот на Агенцијата за спорт и млади Дарко Каевски во придружба на својот домаќин, градоначалникот на Општина Ресен, Живко Гошаревски, изврши увид на реконструктивните активности врз спортската сала „Зоран Стојановски“ во Ресен.

Сергеј Попов: Три години не е завршена реконструкцијата на СД Гоце Делчев

PressingTV - 08.11.2019

Три години СДСМ не може да ја заврши реконструкцијата на СД Гоце Делчев, која ја почна ВМРО-ДПМНЕ. Блоковите А и Б се реконструирани во време на ВМРО-ДПМНЕ и пуштени во употреба. Блоковите В и Г стојат нереконструирани и неупотребливи, изјави Сергеј ...

Каевски: Спортската сала во Ресен за четири месеци ќе добие нов лик

MakPress - 08.11.2019

Директорот на Агенцијата за спорт и млади Дарко Каевски во придружба на својот домаќин, градоначалникот на Општина Ресен, Живко Гошаревски, изврши увид на реконструктивните активности врз спортската сала „Зоран Стојановски" во Ресен.

Kaевски: Како Социјалдемократската младина во изминатиов период покажавме дека барањата и интересите на младите се наш ...

24Инфо - 09.11.2019

Како Социјалдемократската младина во изминатиов период покажавме дека барањата и интересите на младите се наш приоритет. Ги реализираме мерките од програмата за млади и нудиме шанса за секој млад човек.

(Видео) Каевски: Преку конкретни проекти се грижиме за младите

Макфакс - 09.11.2019

Како Социјалдемократската младина во изминатиов период покажавме дека барањата и интересите на младите се наш приоритет. Ги реализираме мерките од програмата за млади и нудиме шанса за секој млад човек, изјави Дарко Каевски, претседател на СДММ.

Каевски: Ги реализираме мерките од програмата за млади и нудиме шанса за секој млад човек

iPortal - 09.11.2019

Како Социјалдемократската младина во изминатиов период покажавме дека барањата и интересите на младите се наш приоритет. Ги реализираме мерките од програмата за млади и нудиме шанса за секој млад човек.

Каевски: Нашата држава е единствена земја во регионот којашто не е членка на ЕУ, а ја спроведува Гаранцијата за млади

Локално - 09.11.2019

Како Социјалдемократската младина во изминатиов период покажавме дека барањата и интересите на младите се наш приоритет. Ги реализираме мерките од програмата за млади и нудиме шанса за секој млад човек.

Каевски: Младиснките политики се на прав прав пат, преку конкретни проекти се грижиме за младите

Centar - 09.11.2019

Прес конференција, Дарко Каевски, претседател на СДММ – интегрален текст: Како Социјалдемократската младина во изминатиов период покажавме дека барањата и интересите на младите се наш приоритет.

Каевски: Покажавме дека барањата и интересите на младите се наш приоритет

Либертас - 09.11.2019

Како Социјалдемократската младина во изминатиов период покажавме дека барањата и интересите на младите се наш приоритет. Ги реализираме мерките од програмата за млади и нудиме шанса за секој млад човек.

ВМРО ДПМНЕ: Младите ќе го казнат СДСМ

24Инфо - 09.11.2019

Никој не ги принудуваше со сила Зоран Заев и СДСМ да ветуваат на младите проекти кои што нема да ги исполнат. Владата на СДСМ три години не може да заврши реконструкција на Студентскиот Дом „Гоце Делчев“, која што беше започната од времето на ...

Каевски: Младинските политики се на прав прав пат

MakPress - 09.11.2019

Прес конференција, Дарко Каевски, претседател на СДММ Како Социјалдемократската младина во изминатиов период покажавме дека барањата и интересите на младите се наш приоритет. Ги реализираме мерките од програмата за млади и нудиме шанса за секој млад ...