TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Парада на гордоста денеска во Приштина

Фокус - 10.10.2019

ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на гордоста, јави дописникот на МИА од Приштина. Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег“ во центарот на ...

Парада на гордоста во Приштина, „За кого ти бие срцето“ (ФОТО)

Слободен Печат - 10.10.2019

Мажи и жени, млади и стари лица со собраа да маршираат заедно под мотото „За кого ти бие срцето“. На плоштадот „Скендербег“ во Приштина денеска се одржа „Парадата на Гордоста“. Мажи и жени, млади и стари лица со собраа да маршираат заедно под мотото ...

Парада на гордоста денеска во Приштина

24Инфо - 10.10.2019

ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на гордоста, јави дописникот на МИА од Приштина. Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег” во центарот на ...

Парада на гордоста денеска во Приштина

Опсервер - 10.10.2019

ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на гордоста, јави дописникот на МИА од Приштина. Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег“ во центарот на ...

Парада на гордоста денеска во Приштина

+инфо - 10.10.2019

ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на гордоста, јави дописникот на МИА од Приштина. Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег“ во центарот на ...

Парада на гордоста денеска во Приштина

Сител - 10.10.2019

ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на гордоста, јави дописникот на МИА од Приштина. Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег“ во центарот на ...

Парада на гордоста денеска во Приштина

А1 On - 10.10.2019

ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на гордоста, јави дописникот на МИА од Приштина. Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег“ во центарот на ...

Парада на гордоста денеска во Приштина

Локално - 10.10.2019

ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на гордоста, јави дописникот на МИА од Приштина. Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег“ во центарот на ...

Парада на гордоста денеска во Приштина

24 Вести - 10.10.2019

ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на гордоста, јави дописникот на МИА од Приштина. Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег“ во центарот на ...

Парада на гордоста денеска во Приштина

Нетпрес - 10.10.2019

ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на гордоста, јави дописникот на МИА од Приштина. Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег“ во центарот на ...

Парада на гордоста денеска во Приштина

CivilMedia - 10.10.2019

ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на гордоста, јави дописникот на МИА од Приштина. Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег“ во центарот на ...

Трета по ред Парада на гордоста во Приштина

iPortal - 10.10.2019

ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на гордоста, јави дописникот на МИА од Приштина. Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег“ во центарот на ...

Парада на гордоста денеска во Приштина

Слободен Печат - 10.10.2019

Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег" во центарот на градот, со почеток во 11 часот и 30 минути. ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на ...

Парада на гордоста денеска во Приштина

Либертас - 10.10.2019

ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на гордоста, јави дописникот на МИА од Приштина. Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег“ во центарот на ...

Парада на гордоста денеска во Приштина

MakPress - 10.10.2019

ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на гордоста, јави дописникот на МИА од Приштина. Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег“ во центарот на ...

Косово: Денеска Парада на гордоста во Приштина

Денешен - 10.10.2019

ЛГБТИ заедницата, поддржувачи и активисти на граѓанското општество денеска во главниот град на Косово ќе ја одржат третата по ред Парада на гордоста, јави дописникот на МИА од Приштина. Парадата ќе се одржжи на плоштадот „Скендербег“ во центарот на ...

(ВИДЕО) Парада на гордоста во Приштина

Независен - 10.10.2019

Во главниот град на Косово, ЛГБТИ заедницата ја одржи ,, Парада на гордоста”. Мажи и жени, млади и стари лица на плоштадот „Скендербег“ во Приштина со собраа да маршираат заедно под мотото „За кого ти бие срцето“.