TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени 25 оџачари, на последниот повик пријавени само шест

Бизнис Вести - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени 25 оџачари, на последниот повик пријавени само шест

Опсервер - 26.11.2022

– Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени 25 оџачари, на последниот повик пријавени само шест

Слободен Печат - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени 25 оџачари, на последниот повик пријавени само шест

Сител - 26.11.2022

– Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени 25 оџачари, на последниот повик пријавени само шест

Алсат-М - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени 25 оџачари, на последниот повик пријавени само шест

24Инфо - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени 25 оџачари, на последниот повик пријавени само шест

24 Вести - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

ГРАД СКОПЈЕ ИМА САМО 25 ОЏАЧАРИ Неисчистените димници значат опасност од пожар во грејната сезона

+инфо - 26.11.2022

Град Скопје информира дека досега се обучени 25 оџачари, а на последниот повик пријавени се само шест кандидати за кои обуката е во тек со што вкупниот број би се искачил на 31. Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на ...

ЗАРАДИ ТЕШКАТА ЗИМА ГРАЃАНИТЕ ЌЕ ГОРАТ СЕ И СЕШТО: Апел од пожарникарите да се чистат оџаците

Фактор - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Пожарникарите „на готовс“: Неисчистените оџаци причина за пожари

Независен - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени 25 оџачари, на последниот повик пријавени само шест

Н.Македонија - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, на последниот повик се пријавиле само шест кандидати за оџачари

МКД - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Причина за пожари се неисчистените оџаци - во Скопје обучени 25 оџачари

Скопје инфо - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Скопје со 25 обучени оџачари, на последниот повик се пријавиле само шестмина

360 степени - 26.11.2022

Според информациите на Град Скопје, преку јавните повици за оџачари што градот ги спроведуваше изминатите години досега се обучени 25 оџачари, а на последниот повик пријавени се само шест кандидати за кои обуката е во тек, со што вкупниот број би се ...

Граѓаните ќе се греат со се и сешто! Неисчистените оџаци причина за пожари, а има само 25 обучени оџачари

ММС - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, во Скопје обучени 25 оџачари

Lider - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени само 25 оџачари

Кајгана - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза, кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени 25 оџачари, на последниот повик пријавени само шест

ТВ21 - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари – обучени само 25 оџачари

4NEWS - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени 25 оџачари, на последниот повик пријавени само шест

Курир - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари

Канал5 - 26.11.2022

Обучени 25 оџачари, на последниот повик пријавени само шест. Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени 25 оџачари, на последниот повик пријавени само шест

Бриф - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени 25 оџачари, само шестмина се пријавиле на последниот повик

Нетпрес - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

ТППЕ Скопје: Не си ги чистите оџаците, затоа има пожари

Press24 - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени 25 оџачари, на последниот повик пријавени само шест

MakPress - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

ГРЕЈНА СЕЗОНА: Нечистени оџаци се причина за пожари, обучени 25 оџачари, а на последниот повик се пријавиле само 6

Денешен - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Оџачарот носи среќа! – Неисчистените оџаци причина за пожари, обучени 25 оџачари

Вечер Прес - 26.11.2022

Во услови на енергетска криза кога поради недостиг или висока цена на енергенсите се бараат алтернативни начини за затоплување на домовите, се очекува грејна сезона во која ќе се користи секаков вид огревен материјал што ја зголемува можноста од ...

Обучени 25-мина оџачари, на последниот повик на Град Скопје пријавени само шестмина

Вечер Прес - 27.11.2022

Досега се обучени само 25-мина оџачари, а на последниот јавен повик за обука, распишан од Град Скопје, биле пријавени само шестмина кандидати. За нив обуката е во тек, со што вкупниот број би се искачил на 31.