TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ да не бара алиби за поразот и да го остави независните правосудни органи да ги завршат истрагите

24Инфо - 20.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ да не бара алиби за поразот и да го остави независните правосудни органи да ги завршат истрагите Соочени со извесниот пораз на претседателските избори, ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски бараат алиби, затоа лажат и се закануваат кон ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ да ги остави независните правосудски органи да ги завршат истрагите

ММС - 20.03.2019

СДСМ со писмено соопштение реагираше на денешната прес конференција на опозицискиот портпарол, Наум Стоилковски. Соочени со извесниот пораз на претседателските избори, ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски бараат алиби, затоа лажат и се закануваат кон ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ да не бара алиби за поразот и да го остави независните правосудни органи да ги завршат истрагите

Канал5 - 20.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ да не бара алиби за поразот и да го остави независните правосудни органи да ги завршат истрагите. Соочени со извесниот пораз на претседателските избори, ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски бараат алиби, затоа лажат и се закануваат кон ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ да не бара алиби за поразот и да ги остави независните правосудски органи да ги завршат истрагите

iPortal - 20.03.2019

Соочени со извесниот пораз на претседателските избори, ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски бараат алиби, затоа лажат и се закануваат кон обвинители. – велат од СДСМ. Јавното обвинителство е независна и професионална институција која работи согласно ...

СДСМ: Наместо да бараат алиби, Мицкоски и Силјановска да се подготват за пораз

Фокус - 20.03.2019

Соочени со извесниот пораз на претседателските избори, ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски бараат алиби, затоа лажат и се закануваат кон обвинители. Јавното обвинителство е независна и професионална институција која работи согласно законските ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ да не бара алиби за поразот и да го остави независните правосудни органи да ги завршат истрагите

MTM - 20.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ да не бара алиби за поразот и да го остави независните правосудни органи да ги завршат истрагите. Соочени со извесниот пораз на претседателските избори, ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски бараат алиби, затоа лажат и се закануваат кон ...