TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Реге легендите „Инер сркл“ слават 50 години од групата со бесплатен концерт пред мкц

Сакам да кажам - 12.06.2018

Легендарниот реге бенд „Инер сркл“ ќе одржи концерт на платото пред Младински културен центар на 29 јуни, како дел од 20. издание на фестивалот „Таксират“. Ова ќе биде прво гостување на јамајканските ветерани во Македонија, која беше вклучена во ...

„Inner circle“ со концерт во Скопје

Независен - 12.06.2018

Во рамките на одбележувањето на 20 години од постоењето на фестивалот „Таксират“ концерт во Скопје ќе одржи уште една музичка светска атракција. Греми лауреатите „Inner Circle“ (Инер сркл) ќе настапат на 29.

Концерт на „Inner circle“ во Скопје

Скопје инфо - 12.06.2018

Во рамките на одбележувањето на 20 години од постоењето на фестивалот „Таксират“ концерт во Скопје ќе одржи уште една музичка светска атракција. Греми лауреатите „Inner Circle“ (Инер сркл) ќе настапат на 29.