TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без фен и климa-уред во Бугарија на летување

Независен - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија може да ги дочекаат првите гости со почитување на мерките и препораки кои ги изработи министерството за туризам. Покрај задолжителните зајакнати мерки за хигиена по секој гостин, сопствениците мона секој турист да ...

Правила за летен туризам во Бугарија: Без фен и клима уреди

Курир - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...

Правила за летен туризам во Бугарија: Без фен и клима уреди

Сител - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...

Правила за летен туризам во Бугарија: Без фен и клима уреди

Опсервер - 23.05.2020

Софија, 23 мај 2020 () – Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките ...

Правила за летен туризам во Бугарија: Без фен и клима уреди

Независен - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...

Правила за летен туризам во Бугарија: Без фен и клима уреди

24Инфо - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...

Летен туризам во Бугарија: Без користење фен и клима уреди

Денешен - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...

Бугарија со правила за летово: Без фен и клима уреди во сместувачките капацитети

А1 On - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...

Еве како ќе се летува во Бугарија

+инфо - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...

Како ќе се летува во Бугарија?

Вечер - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...

Бугарија ги објави правилата за летување: Се препорачува клима уредите да се заменат со вентилатори

еМагазин - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...

Правила за летната сезона во Бугарија: Да се избегнуваат фенови, автомати за пијалоци и клима уреди

Слободен Печат - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...

Правила за летен туризам во Бугарија: Без фен и клима уреди

Либертас - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...

Правила за летната сезона во Бугарија: Да се избегнуваат фенови, автомати за пијалоци и клима уреди

Република - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...

Правила за летен туризам во Бугарија: Без фен и клима уреди

iPortal - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...

Правила за летен туризам во Бугарија: Без фен и клима уреди

24 Вести - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...

Кои ќе бидат правилата за примање туристи летово во Бугарија?

Кајгана - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај поострите мерки за хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на секој ...

НА ОДМОР ВО БУГАРИЈА: Без фен, клима, и автомати за пијалоци

Фактор - 23.05.2020

Сопствениците на сместувачките капацитети во соседна Бугарија се должни на секој турист да му обезбедат заштитна маска и заштитни ракавици. Се советува да се избегнува употреба на фен за коса и автомати за пијалаци, како и клима уреди кои може да ги ...

Без фен и клима уреди, правила за туризам во Бугарија

MakPress - 23.05.2020

Хотелите и рестораните во Бугарија веќе можат да пречекуваат гости согласно мерките и препораките дадени од Министерството за туризам. Покрај задолжителната засилена хигиена за секој гостин, сопствениците на сместувачките капацитети се должни на ...