TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Саем на мед во Скопје, граѓаните тешко разликуваат природен од вештачки мед

ТВ21 - 23.03.2019

Како последица од климатските промени намалена е количината на мед и дека последниве години има недостаток од природен мед велат пчеларите. Во центарот на Скопје се одржа саем на медот на посебно поставени тенди на кои се промовира природен мед.

Пчеларството во подем и станува семеен бизнис

А1 On - 23.03.2019

Пчеларството оди во нагорна линија и е важен елемент во сите сфери на современиот човек. Имаме пчелари од сите бранши и од сите старосни структури. Пчеларството станува семеен бизнис. Голем број млади се определуваат да се занимаваат со пчеларство, ...

„Пчеларски саем на Македонија” во Скопје

24Инфо - 23.03.2019

На плоштадот „Македонија” во Скопје денеска и утре ќе се одржи „Пчеларски саем на Македонија”. На штандовите ќе бидат изложени мед и пчелни производи од државата, а ќе има и штандови со пчеларска опрема.

Пожар во Крњево, спасени верски објект, пчеларник и викендичка

Вечер - 22.03.2019

Пожар избувна денеска во кавадаречкото село Крњево, од Територијалната противпожарна единица велат за МИА дека не дозволиле пламените јазици да зафатат верски објект, пчеларник и викендичка. -На гаснење сме од кај 13 часот.

Фантастична иницијатива на Морган Фриман за зачувување на пчелите!

Локално - 22.03.2019

Актерот Морган Фриман со децении го гледаме на филмското платно преку неговите бројни филмски остварувања! Иако неговиот последен подвиг нема да се најде во Холивуд, сигурно е исто толку вреден за споменување колку неговите филмови! Фриман одлучи да ...

Саем на мед во Скопје, граѓаните тешко разликуваат природен од вештачки мед

4NEWS - 24.03.2019

Како последица од климатските промени намалена е количината на мед и дека последниве години има недостаток од природен мед велат пчеларите. Во центарот на Скопје се одржа саем на медот на посебно поставени тенди на кои се промовира природен мед.

Пчеларството во тренд, станува и семеен бизнис

Независен - 23.03.2019

Пчеларството оди во нагорна линија и е важен елемент во сите сфери на современиот човек. Имаме пчелари од сите бранши и од сите старосни структури. Пчеларството станува семеен бизнис. Голем број млади се определуваат да се занимаваат со пчеларство, ...

„Пчеларски саем на Македонија“ во Скопје

А1 On - 23.03.2019

На плоштадот „Македонија“ во Скопје денеска и утре ќе се одржи „Пчеларски саем на Македонија“. На штандовите ќе бидат изложени мед и пчелни производи од државата, а ќе има и штандови со пчеларска опрема.

Пожар во Крњево, спасени верски објект, пчеларник и викендичка

ММС - 22.03.2019

Пожар избувна денеска во кавадаречкото село Крњево, од Територијалната противпожарна единица велат за МИА дека не дозволиле пламените јазици да зафатат верски објект, пчеларник и викендичка. -На гаснење сме од кај 13 часот.

Пчеларството во подем и станува семеен бизнис

1tv - 23.03.2019

Пчеларството оди во нагорна линија и е важен елемент во сите сфери на современиот човек. Имаме пчелари од сите бранши и од сите старосни структури. Пчеларството станува семеен бизнис. Голем број млади се определуваат да се занимаваат со пчеларство, ...

„Пчеларски саем на Македонија“ во Скопје

Локално - 23.03.2019

На плоштадот „Македонија“ во Скопје денеска и утре ќе се одржи „Пчеларски саем на Македонија“. На штандовите ќе бидат изложени мед и пчелни производи од државата, а ќе има и штандови со пчеларска опрема.

Пожар во Крњево, спасени верски објект, пчеларник и викендичка

MakPress - 22.03.2019

Пожар избувна денеска во кавадаречкото село Крњево, од Територијалната противпожарна единица велат за МИА дека не дозволиле пламените јазици да зафатат верски објект, пчеларник и викендичка. -На гаснење сме од кај 13 часот.

Пчеларството во подем и станува семеен бизнис

Сител - 23.03.2019

Пчеларството оди во нагорна линија и е важен елемент во сите сфери на современиот човек. Имаме пчелари од сите бранши и од сите старосни структури. Пчеларството станува семеен бизнис. Голем број млади се определуваат да се занимаваат со пчеларство, ...

„Пчеларски саем на Македонија“ во Скопје

Опсервер - 23.03.2019

На плоштадот „Македонија“ во Скопје денеска и утре ќе се одржи „Пчеларски саем на Македонија“. На штандовите ќе бидат изложени мед и пчелни производи од државата, а ќе има и штандови со пчеларска опрема.

Пожар во Крњево, спасени верски објект, пчеларник и викендичка

Н.Македонија - 22.03.2019

Пожар избувна денеска во кавадаречкото село Крњево, од Територијалната противпожарна единица велат за МИА дека не дозволиле пламените јазици да зафатат верски објект, пчеларник и викендичка. – На гаснење сме од кај 13 часот.

Пчеларството во подем и станува семеен бизнис

Канал5 - 23.03.2019

Пчеларството оди во нагорна линија и е важен елемент во сите сфери на современиот човек. Имаме пчелари од сите бранши и од сите старосни структури. Пчеларството станува семеен бизнис. Голем број млади се определуваат да се занимаваат со пчеларство, ...

„Пчеларски саем на Македонија“ во Скопје

Сител - 23.03.2019

На плоштадот „Македонија“ во Скопје денеска и утре ќе се одржи „Пчеларски саем на Македонија“. На штандовите ќе бидат изложени мед и пчелни производи од државата, а ќе има и штандови со пчеларска опрема.

Пчеларството во подем и станува семеен бизнис

Вечер - 23.03.2019

Пчеларството оди во нагорна линија и е важен елемент во сите сфери на современиот човек. Имаме пчелари од сите бранши и од сите старосни структури. Пчеларството станува семеен бизнис. Голем број млади се определуваат да се занимаваат со пчеларство, ...

„Пчеларски саем на Македонија“ во Скопје

Скопје инфо - 23.03.2019

На плоштадот „Македонија“ во Скопје денеска и утре ќе се одржи „Пчеларски саем на Македонија“. На штандовите ќе бидат изложени мед и пчелни производи од државата, а ќе има и штандови со пчеларска опрема.

Пчеларството во подем и станува семеен бизнис

MakPress - 23.03.2019

Пчеларството оди во нагорна линија и е важен елемент во сите сфери на современиот човек. Имаме пчелари од сите бранши и од сите старосни структури. Пчеларството станува семеен бизнис. Голем број млади се определуваат да се занимаваат со пчеларство, ...

Пчеларски саем во Скопје

МКД - 23.03.2019

На плоштадот „Македонија" во Скопје денеска и утре ќе се одржи „Пчеларски саем на Македонија". На штандовите ќе бидат изложени мед и пчелни производи од државата, а ќе има и штандови со пчеларска опрема.

Во Македонија има 6.000 одгледувалишта на пчели

МКД - 23.03.2019

Пчеларството оди во нагорна линија и е важен елемент во сите сфери на современиот човек. Имаме пчелари од сите бранши и од сите старосни структури. Пчеларството станува семеен бизнис. Голем број млади се определуваат да се занимаваат со пчеларство, ...

Благодетите на пчелините производи на саем во Скопје

+инфо - 23.03.2019

На штандовите ќе бидат изложени мед и пчелни производи од државата, а ќе има и штандови со пчеларска опрема. На плоштадот „Македонија“ во Скопје денеска и утре ќе се одржи „Пчеларски саем на Македонија“.

Пчелите носат заработка за многу македонски семејства

+инфо - 23.03.2019

На саемот има 20 изложувачи од сите делови на државата, на штадовите се изложени мед и пчелни производи, а се нуди и пчеларска опрема за потребите на пчеларите. Пчеларството оди во нагорна линија и е важен елемент во сите сфери на современиот човек.

„Пчеларски саем на Македонија“ во Скопје

Вечер - 23.03.2019

На плоштадот „Македонија“ во Скопје денеска и утре ќе се одржи „Пчеларски саем на Македонија“. На штандовите ќе бидат изложени мед и пчелни производи од државата, а ќе има и штандови со пчеларска опрема.

Пчеларството во подем и станува семеен бизнис

Бриф - 23.03.2019

Пчеларството оди во нагорна линија и е важен елемент во сите сфери на современиот човек. Имаме пчелари од сите бранши и од сите старосни структури. Пчеларството станува семеен бизнис. Голем број млади се определуваат да се занимаваат со пчеларство, ...

„Пчеларски саем на Македонија“ во Скопје

Бриф - 23.03.2019

На плоштадот „Македонија“ во Скопје денеска и утре ќе се одржи „Пчеларски саем на Македонија“. На штандовите ќе бидат изложени мед и пчелни производи од државата, а ќе има и штандови со пчеларска опрема.

Убава вест: Се повеќе семејства се занимаваат со пчеларство, регистрирани 6.000 одгледувалишта

еМагазин - 23.03.2019

Пчеларството оди во нагорна линија и е важен елемент во сите сфери на современиот човек. Имаме пчелари од сите бранши и од сите старосни структури. Пчеларството станува семеен бизнис. Голем број млади се определуваат да се занимаваат со пчеларство, ...

„Пчеларски саем на Македонија“ во Скопје

MakPress - 23.03.2019

На плоштадот „Македонија“ во Скопје денеска и утре ќе се одржи „Пчеларски саем на Македонија“. На штандовите ќе бидат изложени мед и пчелни производи од државата, а ќе има и штандови со пчеларска опрема.

Пчеларството во подем и станува семеен бизнис

Опсервер - 23.03.2019

Пчеларството оди во нагорна линија и е важен елемент во сите сфери на современиот човек. Имаме пчелари од сите бранши и од сите старосни структури. Пчеларството станува семеен бизнис. Голем број млади се определуваат да се занимаваат со пчеларство, ...

„Пчеларски саем на Македонија“ во Скопје

Денар - 23.03.2019

На плоштадот „Македонија“ во Скопје денеска и утре ќе се одржи „Пчеларски саем на Македонија“. На штандовите ќе бидат изложени мед и пчелни производи од државата, а ќе има и штандови со пчеларска опрема.