TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шекеринска: За нас никогаш ништо не одело лесно

Фокус - 19.10.2019

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска смета дека Македонија ги направила сите реформи за почеток на преговорите со ЕУ и додаде дека проблемите наскороќе ги претворат во успех. „За нас никогаш ништо не одело лесно.

Шекеринска: За нас никогаш ништо не одело лесно

Република - 19.10.2019

За нас никогаш ништо не одело лесно, напиша денеска министерката за одбрана Радмила Шекеринска на „Фејсбук“. порача Шекеринска преку социјалната мрежа. ...

Шекеринска: Со чист мандат ќе покажеме дека знаеме проблемите да ги претвориме во успех

Фактор - 19.10.2019

За нас никогаш ништо не одело лесно, вели министерката за одбрана, Радмила Шекеринска. Вели дека со чист мандат уште еднаш ќе покажат дека знаат проблемите да ги претворат во успех. „Направивме се’ и заслуживме почеток на преговорите со Европската ...