TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за сабота (26.11.2022)

ТВ21 - 26.11.2022

ОВЕН Благодарение на вашите способности, добивате мал знак на благодарност во форма на симболичен подарок. Импресионирани сте од признанието, без разлика што трудот што го вложувате е значително поголем од подарокот што го добивате.

Дневен хороскоп за сабота (26.11.2022)

4NEWS - 26.11.2022

ОВЕН Благодарение на вашите способности, добивате мал знак на благодарност во форма на симболичен подарок. Импресионирани сте од признанието, без разлика што трудот што го вложувате е значително поголем од подарокот што го добивате.

Дневен хороскоп за сабота, 26 ноември 2022 година

Нетпрес - 26.11.2022

ОВЕН Благодарение на вашите способности, добивате мал знак на благодарност во форма на симболичен подарок. Импресионирани сте од признанието, без разлика што трудот што го вложувате е значително поголем од подарокот што го добивате.

ХОРОСКОП ЗА 26-ТИ НОЕМВРИ: На Стрелците им се враќа љубовта од минатото, а Близнаците ќе сакаат да побегнат од се

Попара - 26.11.2022

ОВЕН Благодарение на вашите способности, добивате мал знак на благодарност во форма на симболичен подарок. Импресионирани сте од признанието, без разлика што трудот што го вложувате е значително поголем од подарокот што го добивате.

Лавот е уморен од темпото што го притиска, за Скорпијата пристигнуваат добри вести од странство

Пулс24 - 26.11.2022

БИК Ова е ваш ден. Коцките се редат една по друга, работите сами се решаваат. Пријатно сте изненадени бидејќи не очекувавте таков подарок од небото. Не се занесувајте од моменталниот резултат, бидејќи тој не дојде со вашите напори, туку го реши ...

Дневен хороскоп: Близнаците ќе имаат успешен ден

Press24 - 26.11.2022

ОВЕН Благодарение на вашите способности, добивате мал знак на благодарност во форма на симболичен подарок. Импресионирани сте од признанието, без разлика што трудот што го вложувате е значително поголем од подарокот што го добивате.

Близнаците ќе имаат успешен ден: Дневен хороскоп (26.11.2022)

Скопје24 - 26.11.2022

ОВЕН Благодарение на вашите способности, добивате мал знак на благодарност во форма на симболичен подарок. Импресионирани сте од признанието, без разлика што трудот што го вложувате е значително поголем од подарокот што го добивате.