TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претседателските избори во Хрватска закажани за 22 декември

Макфакс - 14.11.2019

Претседателските избори во Хрватска ќе се одржат на 22 декември, потврди премиерот Андреј Пленковиќ на отворена седница на хрватската Влада. „Денес ќе донесеме одлука да ги распишеме претседателските избори.

Претседателските избори во Хрватска на 22 декември

Курир - 14.11.2019

Хрватската Влада на денешната седница ќе донесе одлука за распишување на претседателските избори, а Индекс. хр дознава дека првиот груг од изборите ќе се одржи на 22 декември, додека вториот на 5 јануари следната година.

Претседателските избори во Хрватска на 22 декември

Локално - 14.11.2019

Хрватската Влада на денешната седница ќе донесе одлука за распишување на претседателските избори, а Индекс. хр дознава дека првиот груг од изборите ќе се одржи на 22 декември, додека вториот на 5 јануари следната година.

Претседателските избори во Хрватска на 22 декември

24Инфо - 14.11.2019

Хрватската Влада на денешната седница ќе донесе одлука за распишување на претседателските избори, а Индекс. хр дознава дека првиот груг од изборите ќе се одржи на 22 декември, додека вториот на 5 јануари следната година.

Претседателските избори во Хрватска закажани за 22 декември

Слободен Печат - 14.11.2019

Хрватската Влада на денешната седница ќе донесе одлука за распишување на претседателските избори, а „Индекс.хр“ дознава дека првиот груг од изборите ќе се одржи на 22 декември, додека вториот на 5 јануари следната година.

Претседателските избори во Хрватска ќе се одржат на 22 декември

iPortal - 14.11.2019

Хрватската Влада на денешната седница ќе донесе одлука за распишување на претседателските избори, а Индекс. хр дознава дека првиот груг од изборите ќе се одржи на 22 декември, додека вториот на 5 јануари следната година.

Претседателските избори во Хрватска на 22 декември

А1 On - 14.11.2019

Хрватската Влада на денешната седница ќе донесе одлука за распишување на претседателските избори, а Индекс. хр дознава дека првиот груг од изборите ќе се одржи на 22 декември, додека вториот на 5 јануари следната година.

Претседателските избори во Хрватска на 22 декември

Опсервер - 14.11.2019

Хрватската Влада на денешната седница ќе донесе одлука за распишување на претседателските избори, а Индекс. хр дознава дека првиот груг од изборите ќе се одржи на 22 декември, додека вториот на 5 јануари следната година.

Претседателските избори во Хрватска на 22 декември

Вечер Прес - 14.11.2019

Хрватската Влада на денешната седница ќе донесе одлука за распишување на претседателските избори, а Индекс. хр дознава дека првиот груг од изборите ќе се одржи на 22 декември, додека вториот на 5 јануари следната година.

Претседателските избори во Хрватска ќе се одржат на 22 декември

Нетпрес - 14.11.2019

Хрватската Влада на денешната седница ќе донесе одлука за распишување на претседателските избори. Индекс. хр дознава дека првиот груг од изборите ќе се одржи на 22 декември, додека вториот на 5 јануари следната година.

Претседателските избори во Хрватска закажани за 22-ри декември

Точка - 14.11.2019

Претседателските избори во Хрватска ќе се одржат на 22 декември, потврди премиерот Андреј Пленковиќ на отворена седница на хрватската Влада. „Денес ќе донесеме одлука да ги распишеме претседателските избори.

Пленковиќ го објави датумот за избори во Хрватска- Хрватите ќе бираат претседател

Press24 - 14.11.2019

Претседателските избори во Хрватска ќе се одржат на 22 декември, потврди премиерот Андреј Пленковиќ на отворена седница на хрватската Влада. „Денес ќе донесеме одлука да ги распишеме претседателските избори.

Претседателските избори во Хрватска на 22 декември

MakPress - 14.11.2019

Хрватската Влада на денешната седница ќе донесе одлука за распишување на претседателските избори, а Индекс. хр дознава дека првиот груг од изборите ќе се одржи на 22 декември, додека вториот на 5 јануари следната година.

Претседателските избори во Хрватска закажани за 22 декември

Н.Македонија - 14.11.2019

Претседателските избори во Хрватска ќе се одржат на 22 декември, потврди премиерот Андреј Пленковиќ на отворена седница на хрватската Влада. -Денес ќе донесеме одлука да ги распишеме претседателските избори.

Претседателските избори во Хрватска закажани за 22 декември

Centar - 14.11.2019

Претседателските избори во Хрватска ќе се одржат на 22 декември, потврди премиерот Андреј Пленковиќ на отворена седница на хрватската Влада. „Денес ќе донесеме одлука да ги распишеме претседателските избори.

Претседателските избори во Хрватска закажани за 22 декември

Република - 14.11.2019

Хрватската Влада на денешната седница ќе донесе одлука за распишување на претседателските избори, а „Индекс.хр“ дознава дека првиот груг од изборите ќе се одржи на 22 декември, додека вториот на 5 јануари следната година.