TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шест причини зошто децата родени во ноември се посебни

Press24 - 08.11.2019

Децата родени во ноември се покрупни од нивните врсници, подобри спортисти се и живеат подолго, најчесто го прославуваат стотиот роденден, покажуваат некои научни истражувања. Одвоивме шест причини зошто децата родени во ноември се посебни.

Каква жена сте според денот на раѓање

ММС - 08.11.2019

Карактерот на една жена зависи од многу околности, но дефинитивно една од нив е и денот на кој е родена. Според астролозите секој ден носи во себе комбинација од различни карактеристики кои понатаму во животот ќе ги носи и личноста родена на тој ден.

Децата родени во ноември навистина се посебни: Научно докажано!

Убавина и Здравје - 07.11.2019

Среќни, високи и долговечни… Месецот на нашето раѓање влијае врз повеќе аспекти од нашиот живот: на нашата личност, на нашата способност, но и на здравјето. Овде не се работи за астрологија, туку за факт докажан со статистички истражувања.