TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Макрон пред протестите на „жолтите елеци“ испраќа војска на улиците

МКД - 20.03.2019

Францускиот претседател Емануел Макрон нареди распоредување воени антитерористички единици кои ќе ги штитат службените згради и други позиции за полициските сили да можат да се фокусираат на протестите на „жолтите елеци“, соопшти француската влада.

Макрон ќе праќа војска против ,,Жолтите елеци”

Канал5 - 20.03.2019

Францускиот претседател Емануел Макрон нареди распоредување на воени антитерористички единици, кои ќе бранат службените згради и други стратешки објекти ,за да може полицијата да се насочи кон демонстрантите.

Франција распоредува војници низ земјата за заштита од жолтите елеци

+инфо - 20.03.2019

Францускиот претседател Емануел Макрон објави дека ширум земјата ќе бидат распоредени војници за да помогнат во одржувањето на безбедноста за време на протестите на жолтите елеци планирани за овој викенд.

Промена на стратегијата во Париз кон Жолтите елеци

Независен - 19.03.2019

Францускиот премиер Едуар Филип објави забрана за Жолтите елеци на авенијата Шанзелизе и уште во два града, бидејќи во саботата при немирите беа ограбени и запалени луксузни продавници, а сменет е и шефот на париската полиција.

Франција распоредува војници низ земјата со цел одржување на безбедноста

Локално - 20.03.2019

Францускиот претседател Емануел Макрон објави дека ширум земјата ќе бидат распоредени војници за да помогнат во одржувањето на безбедноста за време на протестите на жолтите елеци планирани за овој викенд.

Забранети протести на Шанзелизе и смена на шефот на париската полиција

Макфакс - 19.03.2019

Францускиот премиер, Едуар Филип, објави забрана за протестите на „жолтите елеци“ на париската авенија Шанзелизе и во други два града откако во саботните немири продавници на луксузни брендови беа демолирани и запалени, а поради неажурноста на ...

Поради ограбените и запалените продавници, забрана за Жолтите елеци на авенијата Шанзелизе и уште во два града

+инфо - 19.03.2019

Францускиот премиер Едуар Филип објави забрана за Жолтите елеци на авенијата Шанзелизе и уште во два града, бидејќи во саботата при немирите беа ограбени и запалени луксузни продавници, а сменет е и шефот на париската полиција.

Франција распоредува војници низ земјата со цел одржување на безбедноста

Н.Македонија - 20.03.2019

Францускиот претседател Емануел Макрон објави дека ширум земјата ќе бидат распоредени војници за да помогнат во одржувањето на безбедноста за време на протестите на „жолтите елеци“ планирани за овој викенд.

Забранети протести на Шанзелизе и смена на шефот на париската полиција

24Инфо - 19.03.2019

Францускиот премиер, Едуар Филип, објави забрана за протестите на „жолтите елеци“ на париската авенија Шанзелизе и во други два града откако во саботните немири продавници на луксузни брендови беа демолирани и запалени, а поради неажурноста на ...

Француските власти ја менуваат стратегијата за „жолтите елеци“

Н.Македонија - 19.03.2019

Францускиот премиер Едуар Филип објави забрана за „жолтите елеци“ на авенијата Шанзелизе и уште во два града, бидејќи во саботата при немирите беа ограбени и запалени луксузни продавници, а сменет е и шефот на париската полиција.

Франција распоредува војници низ земјата со цел одржување на безбедноста

24Инфо - 20.03.2019

Францускиот претседател Емануел Макрон објави дека ширум земјата ќе бидат распоредени војници за да помогнат во одржувањето на безбедноста за време на протестите на жолтите елеци планирани за овој викенд.

Забранети протести на Шанзелизе и смена на шефот на париската полиција

Точка - 19.03.2019

Францускиот премиер, Едуар Филип, објави забрана за протестите на „жолтите елеци“ на париската авенија Шанзелизе и во други два града откако во саботните немири продавници на луксузни брендови беа демолирани и запалени, а поради неажурноста на ...

Промена на стратегијата во Париз кон Жолтите елеци

MTM - 19.03.2019

Францускиот премиер Едуар Филип објави забрана за Жолтите елеци на авенијата Шанзелизе и уште во два града, бидејќи во саботата при немирите беа ограбени и запалени луксузни продавници, а сменет е и шефот на париската полиција.

Франција распоредува војници низ земјата со цел одржување на безбедноста

Опсервер - 20.03.2019

Францускиот претседател Емануел Макрон објави дека ширум земјата ќе бидат распоредени војници за да помогнат во одржувањето на безбедноста за време на протестите на жолтите елеци планирани за овој викенд.

Промена на стратегијата во Париз кон Жолтите елеци

Локално - 19.03.2019

Францускиот премиер Едуар Филип објави забрана за Жолтите елеци на авенијата Шанзелизе и уште во два града, бидејќи во саботата при немирите беа ограбени и запалени луксузни продавници, а сменет е и шефот на париската полиција.

Заради безбедност Франција распоредува војници низ земјата

MTM - 20.03.2019

Францускиот претседател Емануел Макрон објави дека ширум земјата ќе бидат распоредени војници за да помогнат во одржувањето на безбедноста за време на протестите на жолтите елеци планирани за овој викенд.

Промена на стратегијата во Париз кон Жолтите елеци

Опсервер - 19.03.2019

Францускиот премиер Едуар Филип објави забрана за Жолтите елеци на авенијата Шанзелизе и уште во два града, бидејќи во саботата при немирите беа ограбени и запалени луксузни продавници, а сменет е и шефот на париската полиција.

Франција распоредува војници низ земјата со цел одржување на безбедноста

Независен - 20.03.2019

Францускиот претседател Емануел Макрон објави дека ширум земјата ќе бидат распоредени војници за да помогнат во одржувањето на безбедноста за време на протестите на жолтите елеци планирани за овој викенд.

Промена на стратегијата во Париз кон Жолтите елеци

А1 On - 19.03.2019

Францускиот премиер Едуар Филип објави забрана за Жолтите елеци на авенијата Шанзелизе и уште во два града, бидејќи во саботата при немирите беа ограбени и запалени луксузни продавници, а сменет е и шефот на париската полиција.

Франција ја менува безбедносната стратегија: Се воведуваат забрани за „жолтите елеци“

ММС - 19.03.2019

Францускиот премиер, Едуар Филип објави забрана за Жолтите елеци на авенијата Шанзелизе и уште во два града, бидејќи во саботата при немирите беа ограбени и запалени луксузни продавници, а сменет е и шефот на париската полиција.