TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Само сенка на она што доаѓа“ – Самостојна изложба на Тони Попов

А1 On - 12.01.2018

На 17-ти јануари ќе се одржи втората самостојна изложба на Тони Попов, со наслов „Само сенка на она што доаѓа“. Изложбата ќе се одржи во Јавна соба со почеток од 20 часот. „Серијалот слики од “Апстрактна поезија” е чекор надвор од комфорната зона, ...

„Само сенка на она што доаѓа“ – Самостојна изложба на Тони Попов

Радио МОФ - 13.01.2018

На 17 јануари ќе се одржи втората самостојна изложба на Тони Попов, со наслов „Само сенка на она што доаѓа“. Изложбата ќе се одржи во Јавна соба со почеток од 20 часот. Серијалот слики од „Апстрактна поезија” е чекор надвор од комфорната зона, крик ...