TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Двајца малолетници донеле бебе во полициска станица за кое тврделе дека е запуштено од родителите

Фокус - 14.03.2018

Двајца малолетници донеле новороденче во полициската станица во Бит Пазар, за кое тврделе дека е запуштено од неговите родители, информираа од МВР. Според полицијата, пред три дена околу 23.55 часот во Полициската станица Бит Пазар дошле две ...

Малолетници донеле бебе во полициската станица Бит Пазар – тврделе дека е запуштено од родителите

Република - 14.03.2018

Двајца малолетници донеле новороденче во полициската станица во Бит Пазар, за кое тврделе дека е запуштено од неговите родители, информираа од МВР. Според полицијата, пред три дена околу 23.55 часот во Полициската станица Бит Пазар дошле две ...

Малолетници однеле новороденче во полиција

МКД - 14.03.2018

На 12 март околу 23.55 часот во Полициската станица Бит Пазар дошле две малолетни лица на возраст од 16 и 17 години донеле новороденче родено 4 март, а кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените.

Малолетници донеле бебе во полициската станица Бит Пазар – тврделе дека е запуштено од родителите

Сител - 14.03.2018

Двајца малолетници донеле новороденче во полициската станица во Бит Пазар, за кое тврделе дека е запуштено од неговите родители, информираа од МВР. Според полицијата, пред три дена околу 23.55 часот во Полициската станица Бит Пазар дошле две ...

Малолетници донеле новороденче во полиција поради негрижа од родителите

Локално - 14.03.2018

Во неделата нешто пред полноќ, во Полициската станица Бит Пазар дошле две малолетни лица на возраст од 16 и 17 години кои донеле новороденче родено 04.03.2018 година, а кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените.

Деца донеле новороденче во полицијата во Бит Пазар

Press24 - 14.03.2018

Околу 23 часот и 55 минути во Полициската станица Бит Пазар дошле две малолетни лица на возраст од 16 и 17 години кои донеле новороденче родено 04.03.2018 година, а кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените.

Новороденче донесено во полициска станица поради негрижа од родителите

А1 On - 14.03.2018

Две малолетни лица на возраст од 16 и 17 години завчера пред полноќ во Полициската станица Бит Пазар донеле новороденче родено на 4 март, кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените.

Maлолетни лица донеле напуштено бебе во полициска станица

Макфакс - 14.03.2018

Две деца на возраст од 16 и 17 години, во полициската станица Бит Пазар, донеле новороденче родено пред десет дена, кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените. Тие изјавиле дека бебето било запуштено и било без грижа од ...

Новороденче донесено во полициска станица поради негрижа од родителите

Канал5 - 14.03.2018

Две малолетни лица на возраст од 16 и 17 години завчера пред полноќ во Полициската станица Бит Пазар донеле новороденче родено на 4 март, кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените.

Малолетници донеле новороденче во полициска станица поради негрижа од родителите

Курир - 14.03.2018

Две малолетни лица на возраст од 16 и 17 години завчера пред полноќ во Полициската станица Бит Пазар донеле новороденче родено на 4 март, кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените.

Новороденче донесено во полициска станица поради негрижа од родителите

Алсат-М - 14.03.2018

Две малолетни лица на возраст од 16 и 17 години завчера пред полноќ во Полициската станица Бит Пазар донеле новороденче родено на 4 март, кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените.

Бебенце донесено во полициска станица поради негрижа од родителите

Бриф - 14.03.2018

Две малолетни лица на возраст од 16 и 17 години завчера пред полноќ во Полициската станица Бит Пазар донеле новороденче родено на 4 март, кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените.

Новороденче донесено во полициска станица поради негрижа од родителите

Независен - 14.03.2018

Две малолетни лица на возраст од 16 и 17 години завчера пред полноќ во Полициската станица Бит Пазар донеле новороденче родено на 4 март, кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените.

Бебе старо 10 дена однесено во полиција поради негрижа од родителите

+инфо - 14.03.2018

Како што соопштија од МВР, лицата изјавиле дека бебето било запуштено и без грижа од родителите М.Ш. и К.Н. Две малолетни лица на возраст од 16 и 17 години завчера пред полноќ во Полициската станица Бит-пазар донеле новороденче родено на 4 март, кое ...

Maлолетни лица донеле напуштено бебе во полициска станица

Вечер - 14.03.2018

Две деца на возраст од 16 и 17 години, во полициската станица Бит Пазар, донеле новороденче родено пред десет дена, кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените. Тие изјавиле дека бебето било запуштено и било без грижа од ...

Мaлолетници донеле напуштено бебе во полициска станица

Кајгана - 14.03.2018

Две деца на возраст од 16 и 17 години, во полициската станица Бит Пазар, донеле новороденче родено пред десет дена, кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените. Тие изјавиле дека бебето било запуштено и било без грижа од ...

Новороденче донесено во полициска станица поради негрижа од родителите

Слободен Печат - 14.03.2018

Две малолетни лица на возраст од 16 и 17 години завчера пред полноќ во Полициската станица Бит Пазар донеле новороденче родено на 4 март, кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените.

Малолетници донеле бебе во полициската станица Бит Пазар – тврделе дека е запуштено од родителите

Скопје инфо - 14.03.2018

Двајца малолетници донеле новороденче во полициската станица во Бит Пазар, за кое тврделе дека е запуштено од неговите родители, информираа од МВР. Според полицијата, пред три дена околу 23.55 часот во Полициската станица Бит Пазар дошле две ...

Двајца малолетници донеле бебе во полициска станица за кое тврделе дека е запуштено од родителите

Либертас - 14.03.2018

Двајца малолетници донеле новороденче во полициската станица во Бит Пазар, за кое тврделе дека е запуштено од неговите родители, информираа од МВР. Според полицијата, пред три дена околу 23.55 часот во Полициската станица Бит Пазар дошле две ...

Новороденче донесено во полициска станица поради негрижа од родителите

еМагазин - 14.03.2018

Две малолетни лица на возраст од 16 и 17 години завчера пред полноќ во Полициската станица Бит Пазар донеле новороденче родено на 4 март, кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените.

Maлолетни лица донеле напуштено бебе во полициска станица

Точка - 14.03.2018

Две деца на возраст од 16 и 17 години во Полициската станица Бит-пазар донеле новороденче родено пред десет дена, кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените. Тие изјавиле дека бебето било запуштено и било без грижа од ...

Maлолетни лица донеле напуштено бебе во полициска станица

Sky - 14.03.2018

Две деца на возраст од 16 и 17 години во Полициската станица Бит-пазар донеле новороденче родено пред десет дена, кое не било пријавено во евиденциите на Матичната книга на родените. Тие изјавиле дека бебето било запуштено и било без грижа од ...